Francis Mossman en una imagen de su Instagram

Mor amb només 33 anys l'actor Francis Mossman

La seva mort ha resultat tant impactant com inesperada

El sector de la interpretació i el cinema està de dol. El motiu és que s'acaba de fer pública la notícia que l'actor Francis Mossman ha mort.

Tenia 33 anys i una prometedora carrera al davant. Segons els mitjans, va ser trobat sense vida a casa seva dissabte passat, 14 d'agost. 

La inesperada mort de Francis Mossman

Francis Mossman va néixer a la ciutat d'Auckland, a Nova Zelanda, el 1988. Hi va viure fins que, el 2012, va decidir traslladar-se a Sydney per poder complir el seu somni: ser actor. 

El seu desig de treballar en el món de la interpretació es remunten a quan era petit. Per aquest motiu no va dubtar a estudiar una llicenciatura relacionada amb el cinema i la televisió i, més tard, un postgrau. 

Amb això en tenia prou per començar a guanyar diners en aquest món. En concret, es va fer famós pel seu paper a la sèrie Shortland Street, on va donar vida a Taylor. Aquest va ser el seu primer gran èxit i després va començar a ampliar el currículum participant en altres projectes de televisió.

Exactament, va aconseguir augmentar la seva popularitat amb altres dos treballs més. El primer en la sèrie Spartacus: Vengeance i, el segon, en la producció televisiva The Horizon. La darrera, emmarcada dins del sector LGTBIQ+, es va convertir en la més vista de tot el món dins de la seva temàtica.

Mossman era feliç, aparentment, perquè havia aconseguit fer realitat el seu somni. I, per això, la seva mort ha agafat tothom desprevingut. Res feia preveure que això pogués arribar tan de sobte.

Sembla, però, que sota aquesta aparença d'alegria, hi havia gat amagat. Segons diversos mitjans, com Ezanime.net, estava passant per una etapa complicada de salut mental. En aquest sentit, persones del seu entorn han revelat que el confinament i la pandèmia l'havien afectat molt.

Així mateix, es trobava preocupat per la inestabilitat i la incertesa del seu treball, arran de la COVID-19.

A poc a poc, l'actor va anar exposant que no estava bé. Així ho reflecteix en la seva última publicació a Instagram, que va ser poc abans de morir. Va compartir una fotografia de si mateix de petit i la va acompanyar del següent text: «Qui hagués dit que aquest noiet patiria tant?».

De moment, no s'ha volgut revelar públicament què li ha passat. L'únic que sabem és que va ser trobat, sense vida, a casa seva el dissabte passat.

Arriben les primeres mostres de dolor per la mort de Francis Mossman

Mots dels seus seguidors han mostrat el seu dol tan bon punt s'ha publicat la trista notícia. A través de les xarxes socials, han deixat missatges de condol i de pena.

De la mateixa manera, els seus companys i amics també han volgut expressar el seu dolor. Com ara Paul Layton, amb qui compartien paper a la sèrie The Horizon. Així, ha dit per Daily Mail: «És com si hi hagués una epidèmia que fa que les persones marxin per culpa de l'aïllament i ningú en parla». 

«El menys interessant de Franny era el seu bon aspecte. Era molt divertit i estrany, m'encantava. Era una persona realment maca en tota l'amplitud de la paraula».

L'actor també ha manifestat el seu dolor a xarxes. Li ha escrit unes paraules molt emotives al seu «soci» a la petita pantalla: «M'estremeixo per dins només sabent que ja no hi ets. Aquest món ja no serà tan brillant sense tu».

A això ha afegit: «Crec que et buscaré entre la multitud la resta de la meva vida, amic. Envio tot el meu amor a la seva família i també als seus amics».