Fotomuntatge de l'actor Ned Beatty

Perd la vida el conegut actor Ned Beatty

Ha sigut la seva mateixa filla qui ha confirmat la seva mort

L'actor Ned Beatty ha mort amb 83 anys. Era conegut principalment pel seu paper com a dolent a 'Superman', ja que va interpretar al personatge d'Otis a la famosa pel·lícula. I a més, era popular per gairebé aconseguir l'Oscar amb el seu paper a la pel·lícula 'Network'.

Així s'ha informat en mitjans internacionals després que hagi estat el seu mateix entorn qui ha confirmat la notícia de la seva pèrdua. De fet, la seva filla, Blossom Beatty, ha sigut qui ha confirmat que l'actor ha mort per causes naturals. Tot ha succeït a la seva casa de Los Angeles.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Ned va morir per causes naturals el diumenge al matí, envoltat de la seva família i éssers estimats». És el que ha confirmat també la gerent de 'talents' Deborah Miller, de l'agència 'Shelter Entertainment Group', en un comunicat per als mitjans de comunicació.

De moment no s'han donat més dades sobre els fets. I és que no se sap si ha estat tot de forma sobtada o l'actor comptava ja amb problemes de salut d'abans.

La família del popular actor no ha volgut donar més detalls, així que només s'han limitat a confirmar la notícia de la seva mort als mitjans de comunicació.

Una llarga trajectòria professional

La veritat és que, malgrat no ser un dels actors més reconeguts de Hollywood, sí que va ser una important figura en el món del cinema. Així mateix, va participar en grans pel·lícules d'importants cineastes com John Boorman o Robert Altman, en films com 'Deliverance' o 'Nashville'. També ho va fer en altres, però potser no tan conegudes.

Malgrat això, com hem dit ja, potser una de les pel·lícules en què més se'l recorda sigui la mítica 'Superman'. En ella va obtenir un paper de malvat que va llançar-lo a la fama.

Ned Beatty era Otis el malvat còmplice de Lex Luthor, que era interpretat per l'actor Gene Hackman. Va ser l'any 1978 quan es va estrenar la pel·lícula. I només dos anys més tard, el 1980, es va filmar la segona part del lliurament.

Per a ella van comptar també amb ell en el mateix paper, ja que s'havia guanyat un bon lloc en el cor de molts espectadors. Potser un dels seus treballs que pocs coneixen, però que també va ser dels més reeixits va ser a 'Toy Story'.

Efectivament, l'actor va posar veu a un dels personatges de la gran saga de dibuixos. Encara que va ser únicament en una de les seves pel·lícules, ja que era on apareixia el seu personatge. D'aquesta manera, Ned Beatty era la veu de l'os de peluix Lotso a 'Toy Story 3'.

Tot això va ocórrer l'any 2010, quan ell ja tenia més de 70 anys. No obstant això, la seva millor època en el cinema va ser en els 70, quan va participar en pel·lícules com a 'Poder que mata' o 'Todos los hombres del presidente'. Dos grans clàssics que tractaven temes dels mitjans de comunicació i política.

Per la primera va ser nominat a l'Oscar a millor actor secundari, però no va poder emportar-se'l a casa. De fet, va ser un company de pel·lícula qui li va prendre. Aquell any va ser l'actor Jason Robards, que també tenia un paper en la mateixa pel·lícula, qui es va fer amb l'estatueta en la seva categoria.

La veritat és que l'actor va tenir una llarga i fructuosa trajectòria professional. I és que va participar en més de 150 pel·lícules en tota la seva vida, l'última, com hem dit, la de 'Toy Story'. A més, va aparèixer també en infinitat de programes de televisió, va tenir uns grans inicis en el món de teatre i va aparèixer també a vegades en el món televisiu.