La familiar del rei Felip que podria haver mort de coronavirus

La Casa Reial no travessa per un bon moment, agreujat per la crisi sanitària al país

No són bons moments pel rei Felip. En poc temps ha viscut l'escàndol de corrupció del seu pare que l'obligava a renunciar a l'herència del rei emèrit, les crítiques per haver-se saltat el confinament i el dol per les tragèdies familiars que li ha tocat viure, entre elles, la mort de la mare de les nebodes del rei Joan Carles.

Possible víctima del coronavirus, però no li van fer el test

Beatriz de Borbó, exduquessa de Sevilla, que va estar casada amb Francesc de Borbó, cosí tercer del rei emèrit, moria a l'Hospital Quirón de Marbella a causa d'una malaltia pulmonar  obstructiva que patia feia temps: «Com que estava malament dels bronquis no li van fer la prova del coronavirus, però és clar que és una víctima més», ha dit indignada la seva filla, Olivia de Borbó.

  

«Va morir sola»

Beatrice von Hardenberg Zu Füstenberg, més coneguda com a Beatriz de Borbó, va ser directora de la revista 'Vogue' i destacava pels seus curiosos vestits adornats sovint amb el seu animal preferit: la granota. Els qui la van conèixer la defineixen com una dona intel·ligent i que trencava esquemes. I és que va ser una de les primeres dones a passejar-se amb un porc vietnamita per Miami.

Beatriz de Borbó va emmalaltir fa anys a conseqüència d'haver estat una gran fumadora. Llavors va decidir traslladar-se de Madrid a la Costa del Sol, on ha mort en solitud: «Va morir sola com tantes altres víctimes», diu la seva filla Olivia: «Ara estem a l'espera de poder recollir les seves cendres, perquè a l'haver estat en contacte amb la malaltia, estem en quarantena».

No va poder acudir al funeral de la seva filla

La mort de Beatriz de Borbó se suma a la tragèdia de la Família Reial, que el 14 de febrer va plorar la mort de Cristina de Borbó, la filla de Beatriz, en un misteriós accident de trànsit. Cristina va ser enterrada en companyia dels seus, encara que la seva mare ja estava greu a l'hospital i no va poder acudir al funeral.

  

  

coronavirus

  

En plena crisi del coronavirus, la Família Reial  no ha estat aliena a la malaltia. En un principi, es va sospitar que la reina Letícia podia estar contagiada, en haver coincidit en un acte amb la ministra d'Igualtat, Irene Montero, poc abans que aquesta donés positiu.

  

  

coronavirusCasa Reialconfinament  Elionor