Primer pla de l'actor nord-americà Jay Pickett

Mor el reconegut actor Jay Pickett en ple rodatge de la seva nova pel·lícula

Ha mort de forma inesperada als 60 anys

El nom de l'actor nord-americà Jay Pickett està circulant ara per tots els mitjans de comunicació internacionals i a les xarxes. I el motiu és que el 30 de juliol trobava la mort enmig del rodatge de la seva nova pel·lícula, 'Treasure Valley'. Just quan estava muntat en un cavall al mig de la gravació perdia la vida amb només 60 anys.

Jay Pickett troba la mort inesperadament

En Spokane (Washington) és on va néixer aquest intèrpret que va començar provant sort en el món del teatre. No obstant això, molt aviat van arribar les seves oportunitats per treballar en el cinema i en la televisió. Va ser aquesta última la que el va catapultar a la fama amb sèries com 'Hospital General', on va donar vida a David Harper.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I després d'aquesta producció pel món televisiu, van arribar altres que també li van donar una enorme fama. Ens estem referint a 'Port Charles' o 'Days of Our Lives'.

Al cinema, de la mateixa manera, va desenvolupar una interessant carrera. I ara precisament es trobava rodant la seva nova pel·lícula, emmarcada dins el gènere western, quan ha mort.

Segons s'ha donat a conèixer, ell estava pujat al seu cavall per rodar una escena quan va morir de forma inesperada. Una situació que va deixar estupefacte a tot l'equip del 'film', del qual era també guionista a més de protagonista.

En aquest sentit, el seu company Travis Mills, director i actor, ha explicat el qual va passar via Facebook. Ha exposat: «Va morir sobtadament. No hi ha una explicació oficial de la causa de la mort, encara que sembla haver estat un atac al cor».

«Tots els presents van intentar amb totes les seves forces mantenir-lo amb vida. Els nostres cors estan destrossats i plorem per la seva família, que està devastada per aquesta terrible tragèdia».

Un gran dolor per la mort de Jay Pickett

Des que s'ha fet pública la mort de Jay, són moltes les mostres de dolor que s'han donat a conèixer. Mostres que, a més d'enaltir la figura de l'actor, han volgut donar consol a la seva família. Especialment, a la seva dona, Elena, i als seus tres fills: Megan, Michaela i Tyler.

Precisament entre els primers a retre un homenatge a aquell ha estat l'esmentat Mills. Aquest no ha dubtat a dir: «Era un home increïble, amable, dolç i generós. Va ser un dels millors actors amb els quals ha treballat i va ser un honor col·laborar amb ell».

«Tots els que el van conèixer, fins i tot en un moment breu, van poder sentir la seva calidesa i el seu meravellós esperit. És difícil trobar les paraules en aquest instant».

A això ha afegit: «Els seus amics més propers han dit que estava molt feliç de fer 'Treasure Valley'. Feia el que estimava, que era actuar, muntar a cavall i fer pel·lícules. I va estar magnífic».

El també actor Jim Heffel, que estava rodant amb Pickett, no ha obviat parlar de la seva tràgica mort. Ha fet servir les xarxes socials per manifestar: «Ahir vaig perdre a un bon amic i el món ha perdut a una gran persona. Jay va decidir cavalcar cap als cels, ja que va morir assegut en un cavall, a punt per lligar un vedell en la pel·lícula».

«El camí d'un veritable vaquer. Realment, et trobarem a faltar. Cavalca com el vent, soci», concloïa.

Altres actors que van morir durant un rodatge

Pickett és l'últim dels intèrprets que ha mort enmig de la gravació d'un 'film'. I és que són diversos els que han acabat les seves vides d'aquesta mateixa manera.

Entre aquests podem destacar a Heath Ledger, que la va perdre enmig del rodatge d''El caballero de la noche'. Si és el cas, sembla, per un abús de medicaments.

De la mateixa manera, cal no oblidar-se de Brandon Lee, que va morir per un accident amb una arma en plena escena a 'El Cuervo'.