Fotomuntatge d'Álvaro Morata dedicant-li una estrella després de guanyar un gol al petit Miguel Ángel

Mor el petit Miguel Ángel, l'estrella que va guiar a 'La Roja' cap a Qatar 2022

Miguel Ángel era el nen a qui Álvaro Morata va dedicar el gol que classificava la Selecció Espanyola al Mundial

Sempre és dur donar notícies sobre morts, però més encara quan es tracten de nens que tenien tota la vida per gaudir. I és que el petit Miguel Ángel no ha pogut lluitar més contra el tumor cerebral que el turmentava des de feia dos anys.

Imatge del petit Miguel Ángel acompanyat dels seus pares celebrant el gol d'Álvaro Morata
Miguel Ángel no va poder vèncer al tumor cerebral que el turmentava | Twitter

El jove de 10 anys era conegut per ser un gran admirador del futbol, arribant a complir el seu gran somni de conèixer els jugadors de la Selecció Espanyola. És més, el malagueny va rebre una dedicatòria després d'un gol de 'La Roja', i no qualsevol, sinó que era el que classificava els de Luis Enrique per al Mundial.

Una estrella més al cel

Miguel Ángel va morir el 8 de gener passat a Alhaurín el Grande (Màlaga), després de dos anys intentant acabar amb un tumor cerebral que no li permetia viure amb tranquil·litat. I és que, malauradament, no hi havia possibilitat de fer cap operació, i a la fi el malagueny va abandonar aquest món.

Gràcies a la 'Fundación Deseo', el nen de 10 anys va poder conèixer els seus ídols. Un era l'artiller de la Juventus de Torí, Álvaro Morata, que li va dedicar el seu gol davant Suècia que li donava a l'equip el pas per al Mundial de Qatar. A més, Miguel Ángel va poder xerrar amb diversos jugadors com a Unai Simón, Joaquín o Sergio Ramos i amb el míster, Luis Enrique.

Imatge del petit Miguel Ángel i el seu pare celebrant la victòria de la Selecció Espanyola
Miguel Ángel era molt estimat pels seus amics i familiars | TWITTER

El petit Miguel Ángel sempre deia que era un apassionat pel futbol des que tenia ús de raó, i es caracteritzava per ser un noi molt esportista i alegre. Alhora, tant la seva família com els seus amics mai oblidaran tots els esforços que va fer el jove per sobreviure. Malauradament, però, les últimes setmanes el seu estat de salut havia empitjorat i els metges no van poder evitar la seva mort.

Un gol que val el seu pes en or

Gràcies a aquest gol d'Álvaro Morata, la Selecció Espanyola va confirmar el seu bitllet per disputar la propera cita mundial, que tindrà lloc a Qatar el desembre de 2022. No obstant això, més enllà del significat futbolístic del gol, la importància la podem apreciar en el valor sentimental, ja que anava dedicat a la seva estrella, Miguel Ángel.

Imatge de Miguel Ángel amb una samarreta i una pilota de futbol signades pels jugadors de la Selecció Espanyola
Miguel Ángel va complir el seu gran somni | Twitter

Potser aquest no ha estat el gol més bonic de l'ariet espanyol: va ser de rebuig i amb el porter abatut. Però això al '7' no li va importar gens ni mica, perquè no va dubtar a celebrar-ho en honor al jove de 10 anys.

Així va complir la seva promesa, i va mostrar una estrella daurada al públic, tal com en Miguel Ángel li va dir. Sens dubte, aquest bonic gest va enamorar a tot l'estadi de La Cartuja.

Miguel Ángel, la llum que va il·luminar 'La Roja' cap a Qatar 2022

En conèixer la tràgica història del nen malagueny, els jugadors de la Selecció Espanyola no van dubtar a convidar-lo a les seves instal·lacions per conversar-hi i fer que complís el seu somni. Ja que, per ell, conèixer els seus ídols ja era més del que s'esperava, però la dedicatòria al gol va ser la cirereta del pastís. Sens dubte, va ser una nit inoblidable per al petit Miguel Ángel.

Tot i això, el conjunt nacional no va ser l'única institució que es va preocupar per l'estat de salut del jove. I és que el primer equip del Màlaga CF el va convidar a un entrenament perquè conegués la plantilla des de dins i gaudís del que més li agradava, el futbol.

Des de dissabte, Miguel Ángel és una estrella més que brilla al cel. De tota manera, la seva gran passió pel futbol i la seva lluita diària contra la malaltia romandran per sempre dins dels nostres cors.