Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Festa il·legal multitudinària en una masia de Catalunya: 105 denunciats

A més, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat una festa en un bar musical amb 54 persones

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una festa il·legal en una masia del Berguedà i han denunciat un total de 105 persones. L'actuació policial va començar a les 23.00 hores de la nit d'ahir dissabte i ha finalitzat de matinada en una masia aïllada dins el terme municipal de Viver i Serrateix. 

El centenar llarg de persones han estat denunciades per diversos incompliments de les mesures contra la covid-19 i de les restriccions de mobilitat. A banda, els Mossos han detingut dues persones per tràfic de drogues en aquesta mateixa celebració. 

Ahir dissabte, la policia catalana també va denunciar els 15 participants d'una festa il·legal en un apartament de Barcelona per incomplir les mesures contra la covid-19.

Desallotgen una festa en un bar musical

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha informat que durant la nit d'ahir, dissabte 17 d'abril, va haver de desallotjar una festa il·legal que s'estava celebrant en un bar musical situat al districte barceloní de Ciutat Vella. 

Una cinquantena de persones es trobaven a la sala, les quals tampoc estaven respectant cap de les mesures aplicades contra la covid-19, entre elles la restricció que imposa el toc de queda nocturn.

Així les coses, la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal va identificar fins a 54 persones i va interposar 58 denúncies, totes elles per infraccions relacionades amb les mesures contra la pandèmia del coronavirus. A més, el cos policial també va realitzar l'aixecament d'una acta d'inspecció al bar musical on van tenir lloc els fets.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.