Els Mossos d'Esquadra presenten nou disseny dels seus vehicles

Un total de 700 vehicles de les àrees de Trànsit i Seguretat Ciutadana seran renovats abans de finals d'any

Imatge d'una furgoneta amb la nova retolació dels Mossos d'Esquadra
Un total de 700 vehicles de les àrees de Trànsit i Seguretat Ciutadana seran renovats abans de finals d'any | Twitter (@ramossalvat)

Després de l'arribada del nou conseller d'Interior al govern de Quim Torra, els canvis es comencen a notar als Mossos d'Esquadra. I també es comencen a veure. Els vehicles oficials del cos policial estan canviant de color: passen de ser de color blau marí a tenir parts groc fluorescent. 

Així ho ha anunciat el mitjà digital 'El Caso', el qual ha especificat que hi haurà canvis tant en les patrulles de Trànsit com en les de Seguretat Ciutadana — no estan previstos canvis en les unitats d'ARRO i BRIMO —. I és que aquesta nova retolació és més llampant i molt més visible a simple vista, encara que no varia gaire del tradicional al qual tothom està acostumat. 

Un color utilitzat arreu d'Europa

Segons el mitjà citat anteriorment, ja fa un parell d'anys que el cos policial ha anat fent proves amb aquesta nova gamma de colors. Finalment, i després d'haver incorporat ja diversos prototips amb aquesta retolació en format furgoneta a Trànsit del Pirineu i un cotxe per la zona de Sabadell, s'ha decidit tirar endavant per a adaptar tots els vehicles que conformen el cos dels Mossos. 

Aquest nou disseny serà presentat per la conselleria d'Interior, ara dirigida per Miquel Sàmper, al llarg d'aquesta pròxima setmana. Segons el mitjà citat, el nou model aposta per un color molt més utilitzat en els cossos policials arreu d'Europa, ja que asseguren que aquest color tan cridaner dona més seguretat. 

700 vehicles renovats abans de finals d'any

Els vehicles — un total de 700 — es remodelaran en dues fases. La primera remesa ja es troba a SEAT Martorell, a l'espera de confirmar la licitació per part de la Generalitat i així donar llum verda a la seva retolació. 

Segons ha pogut saber el mitjà citat, s'espera que tots els cotxes que han de tenir canvis estiguin enllestits abans de finals d'any. A més, també han informat que als agents de carrer se'ls assignaran nous cotxes patrulla dels models SEAT Ateca i SEAT Arona, els quals seran amb benzina i automàtics.


Comentaris

envia el comentari