Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Movistar i una dona fent gest d'aprovació

Movistar es prepara per a l'estiu amb una novetat que no deixa indiferent a ningú

Movistar ofereix als seus clients una proposta molt interessant amb la intenció d'evitar la marxa de més usuaris

Aquest estiu, Movistar té una gran sorpresa per als seus clients que promet no deixar ningú indiferent. La companyia ha decidit reforçar la seva oferta de cinema a Movistar Plus+ amb una sèrie d'estrenes que arribaran a la plataforma. Ho faran després del pas previ per les sales de cinema.

Aquesta estratègia té un doble objectiu: captar nous clients i evitar la fugida dels que ja hi estan subscrits. La plataforma ha anunciat que en els propers mesos emetrà noves pel·lícules que han estat molt comentades al món del cinema.

Muntatge de fotos d'una persona enfadada i, de fons, una televisió amb el logotip de Movistar Plus+
Movistar té una oferta molt atractiva per als seus clients | Proxima Studio, DAPA Images, Movistar Plus+, catalunyadiari.com

Movistar intenta evitar la marxa de clients

Entre aquests títols hi ha treballs d'actors de renom com Richard Gere, Selena Gómez i Demi Moore. Movistar Plus+ ha posat la seva mirada a les últimes novetats que s'han estrenat al Festival de Cannes.

Tot i que no es coneixen les dates concretes, les pel·lícules arribaran a l'operador després de passar per les sales de cinema. De moment, no han volgut confirmar els terminis, ja que tot dependrà de cada títol. En qualsevol cas, suposa una excel·lent notícia per a les apassionades de les estrenes.

Els llargmetratges en qüestió són Emilia Pérez , The Substance , The Apprentice , Oh , Canadà , Tornareu , Les núvies del sud , Tres quilòmetres fins a la fi del món i Motel Destino .

Totes elles van tenir una gran repercussió a l'esmentat festival. Emilia Pérez va arrasar conquistant el Premi del Jurat i el Premi al Repartiment Femení. Aquest thriller musical aprofundeix en el món violent del narcotràfic mexicà d'una manera única.

D'altra banda, The Substance és considerada una de les pel·lícules més sagnants a la història del festival. Protagonitzada per Demi Moore, aquesta cinta ha posat l'actriu a la boca de tothom. The Apprentice també ha generat molt d'interès, ja que Sebastian Stan interpreta un jove Donald Trump.

Muntatge amb persona subjectant comandament de fons i noi sorprès assenyalant cap al costat
Movistar prepara noves estrenes de cinema | Aliaksandrbarysenka, Khosro

Oh, Canadà no només porta de tornada Richard Gere, sinó que també marca el retorn d'Uma Thurman. S'inspira en la novel·la homònima de Russell Banks, que va morir poc abans que comencés la producció.

Per als amants del cinema espanyol, Movistar Plus+ també té estrenes. La plataforma ha assegurat la pel·lícula Tornareu de Jonás Trueba i el migmetratge Les núvies del Sud d'Elena López Riera. A més, hi haurà dues estrenes imperdibles més: el drama policial Tres quilòmetres fins a la fi del món i Motel Destino .

Títols reconeguts a Cannes

Totes aquestes pel·lícules han estat premiades en diferents categories al certamen francès. Són estrenes que sens dubte generaran gran interès en la seva arribada a la plataforma. Els clients de Movistar i aquells que tinguin contractada la plataforma de manera independent podran gaudir d'aquestes pel·lícules.

No hi ha dubte que aquesta sorpresa estiuenca serà molt ben rebuda pels amants del cinema. A més, ajudarà a Movistar a mantenir i atraure més clients.