Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
El poble de Villacorta, amb una noia amb els polzes a dalt

El poble d'Espanya que busca treballadors sense experiència: sous de 3.200 euros

Aquest poble, a més, ofereix una qualitat de vida envejable en un entorn natural únic

A l'idíl·lic poble d'Oñati, situat al nord d'Espanya, s'està fent una recerca poc convencional, però molt atractiva: contractar personal sense experiència prèvia per a llocs d'infermeria amb salaris que arriben als 3.250 euros mensuals.

Aquesta iniciativa no només destaca pels generosos sous oferts, sinó també per les condicions laborals i els beneficis addicionals que prometen canviar la vida dels que decideixin acceptar el desafiament.

Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un poble d'Espanya i una dona al capdavant amb bitllets d'euro a la mà
El poble que t'ofereix una feina amb un sou alt i un habitatge gratuït | Getty Images Pro, T_Mizuguchi, DAPA Images

Oñati: un poble amb visió de futur

Oñati, un petit poble del País Basc conegut per la seva rica història i el seu impressionant paisatge muntanyós, es troba ara a la recerca activa de quatre infermeres per sumar-se a la seva comunitat.

Aquesta oportunitat no requereix experiència prèvia al camp, la qual cosa la converteix en una opció accessible per a joves professionals que busquen fer un gir a la seva carrera o per als que estan recentment graduats i desitgen començar al sector sanitari.

Els llocs de treball oferts a Oñati no es limiten únicament a un salari competitiu. A més a més dels 3.250 euros mensuals, els seleccionats gaudiran d'un contracte indefinit que proporciona estabilitat laboral en un entorn tranquil i acollidor.

Però això no és tot: com a part del paquet de beneficis, s'ofereix allotjament gratuït, cosa que redueix significativament els costos de vida i facilita la integració a la comunitat local.

Fotomuntatge amb una imatge de fons del poble d'Oñati i al capdavant una dona contenta assenyalant
Oñati busca 4 infermeres per treballar al poble | IVANVIEITO, Dean Drobot

Un impuls per a l'ocupació local i el creixement econòmic

La iniciativa d'Oñati no només busca cobrir vacants crítiques al sector de la salut, sinó també revitalitzar la seva economia local mitjançant l'atracció de nous residents.

Aquesta estratègia no és només una resposta a l'escassetat de personal sanitari en àrees rurals, sinó també un exemple de com les comunitats poden innovar per atraure talent i generar oportunitats de desenvolupament sostenible.

Com postular-se

Per aplicar a una de les quatre vacants d'infermera disponibles a Oñati, s'han de complir certs requisits detallats a l'oferta publicada per Selecció de Personal Sanitari a Infojobs.

Els candidats, encara que no necessiten experiència, han de tenir la titulació homologada i tenir permís de treball vigent. A més, l'empresa emfatitza les condicions laborals que proporcionarà una acollida cordial i una experiència positiva per als que s'uneixin al seu equip.