Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una persona sosté un control remot davant d'una televisió amb el logotip de Movistar superposat i una dona amb expressió de sorpresa.

Movistar té preparada una novetat molt especial amb què no comptaven els seus clients

Movistar compta amb un nou servei a la seva plataforma de televisió que agrairan molt aquells amb poc temps

Movistar ha sorprès els seus clients amb una novetat que promet revolucionar la manera com gaudim del contingut esportiu. A través de la seva plataforma Movistar Plus+, la companyia ha llançat 'Flash', una nova manera d'estar al corrent de les principals competicions esportives. Tot plegat forma ràpida i senzilla.

Aquest servei ofereix resums breus i concisos d´esdeveniments de futbol, bàsquet, tennis i golf, entre altres esports.

Els usuaris poden veure, a més dels resums, les millors jugades, gols o cistelles just després que s'acabin els esdeveniments esportius. Aquesta nova funcionalitat està dissenyada per a aquells que volen estar informats sense haver de dedicar gaire temps.

Muntatge amb persona subjectant comandament de fons i noi sorprès assenyalant cap al costat
Els clients de la companyia tindran una oferta esportiva més gran amb Flash | Aliaksandrbarysenka, Khosro

Movistar facilita contingut al moment

Un dels grans avantatges que ofereix Movistar amb aquesta innovació és la rapidesa amb què s'actualitza la informació. Just després que s'acabi una competició esportiva, els clients poden accedir a vídeos curts que resumeixen el més destacat.

Aquests vídeos estan disponibles en diferents formats. Van des de resums llargs de deu minuts fins a altres més curts de només tres minuts.

A més a més, s'ofereix un seguiment personalitzat de les principals estrelles de cada competició i vídeos amb les millors accions. D'aquesta manera no et perdràs res i no li hauràs de dedicar tanta atenció si no vas poder seguir el partit en qüestió.

Els vídeos de Flash es poden trobar a diverses seccions de la interfície de Movistar Plus+. Estan disponibles a les categories 'Resums' i 'Extres', així com a cada esport dins de l'Estadi Infinit a la secció d'Esports. També estan disponibles a les fitxes de contingut dels mateixos esdeveniments esportius.

Per a aquells que utilitzen el descodificador UHD, Movistar ha habilitat diversos dials específics per als continguts Flash:

  • FLASH Esports (dial 80)
  • FLASH Futbol (dial 222)
  • FLASH Bàsquet (dial 223)
  • FLASH Tennis (dial 224)
  • FLASH Golf (dial 225)

Els continguts 'Flash' de Movistar Plus+ es poden gaudir a través del descodificador UHD com a l'app per a dispositius mòbils. Està previst que també es pugui accedir per mitjà de les apps per a Smart TV i al reproductor web de la plataforma. Això vol dir que els usuaris poden accedir als resums i vídeos des de pràcticament qualsevol dispositiu.

Una dona somrient amb un pulòver verd fosc fa un gest d'aprovació amb el polze cap amunt davant d'una botiga de Movistar en un centre comercial.
Els clients de Movistar tenen motius per estar satisfets | Dean Drobot, Movistar

Movistar indica qui té accés a aquests resums

Accedir a aquests continguts és molt fàcil. Tots els usuaris que tinguin el canal Movistar Plus+ (dial 7) o Futbol a la seva oferta amb descodificador UHD poden gaudir d'aquesta nova funcionalitat. També s'hi inclou els usuaris de Movistar i els que disposi de l'OTT de Movistar Plus+.

Movistar ha fet un pas endavant en la manera d'oferir contingut esportiu als clients. Amb 'Flash', la companyia no només facilita l'accés a la informació esportiva, sinó que també ho fa d'una manera ràpida i eficient. Aquesta nova funcionalitat és ideal per a aquells que volen estar al corrent de les principals competicions sense haver de dedicar molt de temps.

Sens dubte, Movistar Plus+ continua innovant i oferint serveis que milloren l'experiència dels usuaris.