Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona somrient amb polzes a dalt davant d'una botiga de Movistar i una mà sostenint un control remot.

Movistar té preparat una cosa molt especial per a l'estiu: els rivals ja tremolen

Movistar ofereix un nou canal pensant en tots aquells que vulguin passar una bona estona davant del televisor

Movistar torna a engegar una promoció que promet revolucionar el mercat de la televisió. A través de la plataforma Movistar Plus, l'operadora ha presentat el canal 'Vacances per M+'. Es tracta d'una proposta que no només atraurà els més petits de la casa, sinó que també serà un gran entreteniment per a tota la família.

Aquesta iniciativa posa en serioses dificultats els seus competidors, que s'hauran d'esforçar per igualar aquesta oferta. Durant el període de vacances escolars té el costum de llançar un canal temàtic temporal anomenat 'Vacances per M+'. Està pensat perquè els clients puguin gaudir d'una àmplia selecció de pel·lícules, amb més d'un centenar de títols per a tots els gustos, a més de sèries i documentals.

La idea és que ningú no s'avorreixi a casa durant les vacances. Aquest canal efímer de Movistar Plus és una opció molt popular quan arriba aquesta època de l´any.

Una dona maneja el comandament a distància davant del televisor, i al cercle, el logo de Movistar
Movistar Plus+ posa a la disposició dels seus clients un nou canal efímer | Kaspars Grinvalds, Movistar Plus+

Movistar indica quant dura aquest canal

El canal 'Vacances per M+' s'afegirà com a substitut del dial especial II Guerra Mundial. Es pot trobar al dial 15 de la televisió de Movistar. Tot i això, no es tracta d'un canal fix, ja que únicament se'n podrà gaudir fins al 8 de setembre.

La plataforma ha preparat una programació diària especial pensant sobretot en nens. Cal dir, a més, que totes les pel·lícules també estaran disponibles al servei sota demanda de Movistar Plus. Per tant, si et perds alguna pel·lícula, podràs veure'l en un altre moment.

Pel·lícules destacades del nou canal de Movistar

El canal efímer de Movistar tornarà aquest estiu amb més d'un centenar de pel·lícules per a tota la família. Entre els títols més destacats es troben: Los tres mosqueteros: Milady, Dragonkeeper. Guardiana de dragones, Ocho apellidos marroquís, Barbie, Saga Spider-Man o Fast & Furious X.

També hi haurà espai per a les sèries. Entre elles, Arde Madrid, Outlander, Rapa, Antidisturbios, El Inmortal o Marbella. Pel que fa a documentals, s'emetran Antiguas civilizaciones, Bisbal o Esta ambición desmedida, entre d'altres.

Una botiga de Movistar, i un jove somrient amb el polze enlaire
Ningú voldrà perdre's aquesta oferta de pel·lícules i sèries de Movistar | Movistar, andres barrionuevo lopez

A qui s'adreça aquesta proposta?

El canal 'Vacances per M+' està dirigit principalment a les famílies, amb un enfocament especial als nens. La idea és que tothom pugui trobar alguna cosa que els agradi, des de pel·lícules d'acció i comèdia fins a fantasia i animació.

Aquesta oferta és ideal per mantenir els més petits entretinguts durant les vacances. També els adults podran gaudir d´una bona pel·lícula en família.