Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Movistar, i un jove somrient amb el polze enlaire

L'última proposta de Movistar convenç els usuaris i ningú no se la vol perdre

Movistar contempla la possibilitat d'oferir als clients un nou descodificador per a les segones residències

Movistar està treballant en una proposta nova que promet revolucionar l'experiència dels seus usuaris. L'empresa està considerant oferir un segon descodificador UHD perquè els clients puguin gaudir de Movistar Plus+ íntegrament. Sense les limitacions de l'aplicació.

Aquesta idea ha estat ben rebuda pels clients, que ja estan mostrant el seu entusiasme.

La companyia de Telefónica contempla la possibilitat de facilitar un altre descodificador que es pugui fer servir en una segona residència. Això permetria als usuaris accedir als mateixos continguts que gaudeixen a casa principal. La idea és que aquest segon descodificador estigui disponible per a aquells que ja tenen contractat el servei de fibra addicional per a una segona residència.

Muntatge d'una persona amb un comandament de televisor i un saló amb televisió
La intenció de Movistar és facilitar un nou descodificador per a les segones residències | Pexels, Rattanakun

Amb aquest segon descodificador els clients podran gaudir de tota l'oferta televisiva contractada. Com si fossin al seu domicili habitual. Això inclou serveis com enregistraments, últims 7 dies, control del directe i les Living Apps disponibles al descodificador.

A més, podran accedir a plataformes com Netflix, Disney+, Prime Video o DAZN. Tot això sense necessitat de recórrer a aplicacions a SmartTV o dispositius com Chromecast o FireTV.

Avantatges de la darrera idea de Movistar

El principal avantatge d'aquesta nova proposta de Movistar és la comoditat. Els usuaris podran gaudir de tots els serveis i continguts de Movistar Plus+ a la seva segona residència. No us haureu de preocupar per les limitacions de les aplicacions.

Això és especialment útil per a aquells que passen molt de temps en altres habitatges de la seva propietat. A més, amb el segon descodificador, els usuaris no hauran de bregar amb múltiples dispositius i aplicacions per accedir als seus continguts preferits. Tot estarà disponible en un sol lloc, cosa que simplifica l'experiència d'usuari.

Una dona maneja el comandament a distància davant del televisor, i al cercle, el logo de Movistar
Movistar vol que pugueu veure els millors continguts de la plataforma durant l'estiu | Kaspars Grinvalds, Movistar Plus+

També pot ser una excel·lent opció per a aquells que tenen una segona residència a una zona amb una connexió a Internet limitada. Quan utilitzeu el descodificador de Movistar, els usuaris podran gaudir d'una experiència de streaming d'alta qualitat.

Per comprovar si aquesta idea és realment bona, Movistar ha consultat alguns dels seus clients. La resposta ha estat molt positiva. Molts usuaris han expressat el seu entusiasme per la possibilitat de tenir un segon descodificador a la seva segona residència.

Han destacat la comoditat i la facilitat d'ús com els principals avantatges d'aquesta proposta.

Els preus de Movistar per al servei de fibra addicional

Movistar ofereix el servei de fibra addicional per a una segona residència a un preu que varia entre els 14,90 i els 24,90 euros al mes. Tot queda condicionat a la velocitat d'Internet escollida. Les opcions disponibles són 10Mb, 300Mb o 1Gb.

Aquest servei contribuirà a fer que els usuaris gaudeixin d'una connexió a Internet d'alta qualitat a la segona residència. Això és essencial per aprofitar al màxim el segon descodificador.