Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga Movistar, amb un home amb les mans al cap, i al cercle, un mòbil

Movistar pretén trencar el mercat amb aquesta novetat única: només per a aquests clients

Milers de clients accediran a una tarifa especial, on se'ls facilitarà mòbil i fibra a un preu competitiu

Movistar té una oferta que promet revolucionar el mercat de telecomunicacions per a autònoms. Amb una tarifa de fibra i mòbil que només costa 73,81 euros al mes, aquesta promoció està dissenyada per satisfer les necessitats d'aquests treballadors.

La tarifa de Movistar per a professionals per compte propi és una de les més completes del mercat. Per una mica més de 70 euros mensuals, els clients accedeixen a uns quants serveis.

Imatge de fons d'una dona amb un mòbil a la mà i cara de sorpresa, amb una altra imatge en primer pla d'un ordinador amb una pantalla de sol·licitud de contrasenya
Faciliten mòbil i fibra a un preu molt interessant | dimaberlinphotos, Getty Images Signature

- Fibra òptica simètrica d'1 Gb. Aquesta connexió garanteix una velocitat màxima a tots els racons de la teva oficina o lloc de treball.

- Línia mòbil amb dades il·limitats 5G+. Navega i fes trucades sense preocupar-te pel consum de dades.

- Un dispositiu inclòs des de 0 euros. Podeu triar entre un ampli catàleg de mòbils i altres dispositius.

- Serveis de Connexió Segura i núvol. Navega sense riscos i emmagatzema les teves dades de manera segura al núvol.

- Router WiFi 6. Inclou manteniment i substitució en cas d'avaria.

- Instal·lació gratuïta. No hauràs de pagar res per la instal·lació del servei.

- Atenció prioritària. Rebràs atenció tècnica i comercial de manera prioritària.

Avantatges de la promoció de Movistar

Val la pena analitzar en profunditat aquesta tarifa de Movistar per a autònoms. La fibra òptica simètrica de 1 Gb de Movistar garanteix una connexió ràpida i estable, ideal per a qualsevol tipus de negoci. A més, la línia mòbil 5G+ amb dades i trucades il·limitades et permetrà estar sempre connectat, sense importar on et trobis.

Muntatge d'un fons amb una noia usant un telèfon i davant un home enfadat mostrant els punys
Els autònoms busquen estalviar a la factura de telefonia i internet | Minerva Studio

Un dels grans atractius d'aquesta oferta és que inclou un dispositiu des de 0€. Podeu triar entre una àmplia gamma de mòbils i altres dispositius. A més, si el vostre dispositiu pateix una avaria, Movistar us ofereix un mòbil de substitució perquè no us quedeu incomunicat.

Movistar es compromet a fer la instal·lació del servei en un termini de 24 a 48 hores. A més, rebràs atenció tècnica i comercial prioritària, cosa que significa que els teus problemes es resoldran de manera ràpida i eficient.

Amb el servei de Connexió Segura, podreu navegar sense riscos, ja que bloqueja amenaces a l'instant. A més, tindràs emmagatzematge segur i il·limitat al núvol, accessible des de qualsevol lloc.

A més, la companyia de telecomunicacions permet dissenyar l'oferta en funció de les necessitats específiques del teu negoci. Podeu afegir línies mòbils addicionals per 18,15 euros al mes o fibra addicional d'1 Gb per 29,90 euros al mes. Tot sense permanència.

Qui pot contractar aquesta oferta?

Qualsevol autònom, sense importar-ne el règim fiscal, pot contractar aquesta oferta de Movistar. Ja sigui que tingueu CIF o NIF, Movistar s'adapta a la vostra condició. Si teniu CIF, heu d'acudir a una botiga Movistar per lliurar les escriptures de l'empresa i l'apoderament del Representant Legal.

Queda clar que la tarifa de Movistar per a autònoms és una de les més competitives del mercat. Per només 73,81 euros al mes, obtens fibra òptica d'1 Gb, una línia mòbil amb dades il·limitats 5G+, un dispositiu des de 0€, i molts altres beneficis.