Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Movistar i una dona fent gest d'aprovació

Movistar fa tremolar la competència amb la seva darrera novetat: serà difícil millorar-la

Movistar compta amb una tarifa molt competitiva per a aquells que vulguin trucar i navegar des del mòbil sense límits

Movistar ha llançat una nova oferta que revoluciona el mercat de les telecomunicacions. La Tarifa Mòbil Base Il·limitada de Movistar és una proposta que promet canviar la manera com fem servir els nostres telèfons mòbils. Aquesta tarifa està dissenyada per a aquells que volen trucar i navegar sense restriccions, oferint una sèrie de beneficis que la fan molt atractiva.

Els clients poden navegar a una velocitat 5G+ fins a assolir els 20 GB mensuals. Un cop superat aquest límit, la navegació continua de manera il·limitada a una velocitat de 2 Mb, sense cost addicional. A més, les trucades a fixos i mòbils són il·limitades, cosa que significa que pots parlar tot el que vulguis sense preocupar-te.

Tot plegat a un preu de 16,95 euros al mes, i sense permanència.

Dona amb un telèfon mòbil a la raja i el logo de movistar a l'esquerra
Aquesta oferta és interessant per trucar i navegar sense preocupacions | Pexels, Movistar

Avantatges de la Tarifa Mòbil Base Il·limitada

Amb aquesta tarifa de Movistar és possible navegar a una velocitat ultraràpida gràcies a la tecnologia 5G+. Això us permet gaudir d'una connexió estable i ràpida, ideal per veure vídeos, jugar en línia o treballar des del vostre mòbil.

Un cop assolits els 20 GB a velocitat 5G+, seguiràs navegant de forma il·limitada a una velocitat de 2 Mb. Per tant, mai et quedaràs sense connexió.

Les trucades a fixos i mòbils són il·limitades, cosa que et permet comunicar-te sense restriccions. Els SMS tenen un cost de 30 cèntims, cosa que continua sent una opció econòmica per enviar missatges de text.

També inclou 20 GB per navegar i trucades il·limitades a la Unió Europea, Regne Unit, Noruega, Islàndia i Liechtenstein. Això és ideal per a aquells que viatgen amb freqüència i necessiten mantenir connectats sense preocupar-se pels costos addicionals.

Muntatge d'un fons amb una noia usant un telèfon i davant un home enfadat mostrant els punys
Un cop s'esgotin les dades podràs seguir connectat | Minerva Studio

Movistar inclou altres serveis addicionals

Movistar ofereix la millor cobertura i velocitat ultraràpida gràcies a la seva xarxa 5G+ i la xarxa de fibra més gran d'Espanya. Això garanteix una experiència d'usuari superior, tant en termes de velocitat com d'estabilitat de la connexió.

A més, serà possible desar les teves fotos, vídeos, música i documents en un espai il·limitat al núvol. Això us permet accedir als vostres fitxers des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense preocupar-vos per l'espai d'emmagatzematge al vostre dispositiu.

El servei de Connexió Segura, per part seva, protegeix la teva navegació per internet. Detecta en temps real qualsevol activitat sospitosa a la teva xarxa. Això us ofereix una capa addicional de seguretat, ideal per a aquells que manegen informació sensible des del mòbil.

A Movistar, amb aquesta tarifa, també ens donen accés a més de 300.000 ebooks i audiollibres, així com a 80 capçaleres de revistes. Pots gaudir d'aquest contingut al teu mòbil, fins i tot sense connexió, i el primer mes és gratuït.

La Tarifa Mòbil Base Il·limitada de Movistar és una oferta difícil de rebutjar. Amb beneficis com a navegació il·limitada, trucades sense restriccions i serveis addicionals com Cloud i Connexió Segura, aquesta tarifa es posiciona com una de les millors opcions.