Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Movistar, i un jove somrient amb el polze enlaire

Els clients obliguen Movistar a prendre una decisió molt cridanera: per a tothom

Movistar ofereix durant les properes setmanes unes millors condicions als que contractin una sèrie de serveis

Les promocions i la lluita entre empreses de telecomunicacions no s'aturen. Són constants les ofertes i els descomptes que posen en marxa els diferents operadors a les portes de l'estiu. De fet, Movistar s'ha vist obligat a moure fitxa davant dels moviments realitzats per la competència.

La companyia de Telefónica ha llançat diverses campanyes per captar nous clients als seus plans de només fibra, fibra i mòbil, o només mòbil. Recentment es coneixia que havia disminuït el preu de Movistar Plus+. Estarà disponible per 9,99 euros, quan abans costava 14 euros.

Demostra com els operadors lluiten per guanyar clients. Tot i això, aquesta no és l'única oferta que ofereix Movistar.

Dona amb un telèfon mòbil a la raja i el logo de movistar a l'esquerra
Movistar es presenta amb propostes molt interessants per al client | Pexels, Movistar

La proposta de Movistar per als que vulguin fibra més barata

Entre les ofertes més destacades de Movistar n'hi ha una que resulta ideal per als que només busquen fer-se amb fibra òptica. La tarifa d'1 Gbps s'ofereix al preu del pla de 600 Mbps. Aquesta promoció està disponible per 35,90 euros durant tres mesos, que són 10 euros menys.

La promoció es podrà contractar fins al 8 de juliol del 2024. Movistar busca atraure clients a aquest pla amb una velocitat simètrica d'1 Gbps. A més, inclou una línia fixa amb trucades il·limitades a altres fixos nacionals i 50 minuts al mes per a mòbils.

Els plans combinats de Movistar

Movistar també té diferents plans combinats amb descompte. Entre els paquets convergents de fibra i mòbil amb més èxit de la companyia hi ha les opcions següents:

- Fibra amb 1 Gbps + línia mòbil il·limitada + línia mòbil amb 50 GB ambdues amb trucades il·limitades + canals exclusius originals i Vamos per Movistar Plus+. El preu serà de 59,90 euros al mes durant tres mesos. Estava a 76,90 euros.

- Fibra amb 1 Gbps + línia mòbil il·limitada + línia mòbil amb 50 GB + Movistar Plus+. Costarà 71,90 euros al mes durant tres mesos. Amb anterioritat costava 88,90 euros mensuals).

Fibra amb 1 Gbps + línia mòbil il·limitada + línia mòbil amb 50 GB + Movistar Plus+ i el pack Todo el Futbol. El cost puja a 116,90 euros al mes durant un trimestre i abans es pagava a 133,90 euros.

Botiga de Movistar amb clients i bitllets
L'estalvi és considerable si s'aprofiten aquests descomptes | E-Noticies

Si aprofites aquestes ofertes per pagar menys durant tres mesos, no hauràs de complir cap mena de permanència amb la companyia.

Movistar pensa en els clients de prepagament

Movistar també recorda els clients de prepagament. És cert que no es reduiran els preus, però es poden obtenir uns quants gigues gratuïts. Una cosa molt necessària de cara a l'estiu perquè passem més temps fora de casa.

Aquesta promoció està disponible per un temps limitat, en concret fins a finals de juny. Els plans quedarien així:

  • Prepagament Plus: 10 GB + 30 GB de regal per 10 euros
  • Prepagament Premium: 20 GB + 60 GB gratuïts per 15 euros
  • Prepagament Total: 35 GB + 105 GB de regal per 20 euros

En aquests plans també hi ha minuts il·limitats per a fixos i mòbils nacionals.