Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una dona, una oficina de Muface i un cartell de la Seguretat Social

MUFACE recorda la manera de recuperar ràpidament el número de la Seguretat Social

Si ets beneficiari de MUFACE, tens a l'abast diferents maneres per saber el teu número de la Seguretat Social

La Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE) ofereix molts beneficis per a milers de funcionaris. I és que posa a disposició unes ajudes molt importants a diversos nivells. El cas és que, a vegades, els seus beneficiaris no recorden com poden consultar el número d'afiliació a la Seguretat Social en pertànyer a MUFACE.

En primer lloc, el document d'afiliació és vàlid per conèixer i acreditar que una persona és afiliada al Règim del Mutualisme Administratiu. Ens referim a un document on podem conèixer les dades personals del mutualista, a més del número d'afiliació a aquesta coneguda mútua. Aquest número és de caràcter permanent i propi del règim de la Seguretat Social.

Aquesta sèrie de documents són diferents de la targeta sanitària individual i de la Targeta Sanitària Europea. I és que aquest és un document acreditatiu que pots utilitzar per a assistència sanitària a les entitats de l'assegurança privada subscriptores dels concerts. I en tot cas, a través del sistema nacional de salut del nostre país.

Si no recordes el teu número de la Seguretat Social, MUFACE t'indica com esbrinar-ho

Podem trobar el document d'afiliació a l'aplicació de MUFACE i si necessitem una acreditació d'afiliació, hem de sol·licitar un certificat a la seu electrònica. Ja sigui mitjançant el sistema de 'Cl@ve', a través del certificat digital o bé amb el DNI electrònic.

Cal ressenyar igualment que la targeta sanitària dels mutualistes és expedida per l'entitat mèdica a què està adscrit cada mutualista. I la targeta és vàlida únicament per a aquells serveis que ens ofereix aquesta entitat mèdica.

La veritat és que és més fàcil del que penses trobar el número d'afiliació a la Seguretat Social, ja que apareix a l'anvers de la targeta sanitària. En cas que no usem aquesta targeta o se'ns hagi perdut per qualsevol motiu, pots aconseguir el nombre d'altres maneres, que enumerem a continuació:

- A través de la seu electrònica al tràmit 'Les seves dades a MUFACE'.

- Ingressant a l'App de MUFACE mitjançant un usuari i una contrasenya.

-  Realitzant una consulta entrant al Formulari d'Atenció a Mutualistes.

- Al seu Servei Provincial.