GRIEZMANN

Multen el Barça amb 300 euros pel 'cas Griezmann'

La Federació Española desestima la petició del jutge instructor de tancar el Camp Nou i no veu proves que el contracte del jugador francès es signés abans de l'1 de juliol

Finalment, el Barça  no rebrà el càstig màxim per l'anomenat 'cas Griezmann'. Tot després que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) hagi decidit multar amb 300 euros el club blaugrana  per haver negociat amb el jugador francès mentre encara pertanyia a l'Atlètic de Madrid. 

El club matalasser havia denunciat l'equip català davant el màxim estament del futbol espanyol considerant que les negociacions entre les dues parts havien començat abans de l'1 de juliol. Per aquest motiu, reclamaven que el Barça pagués una clàusula de rescissió de 200 milions i no 120. 

En primera instància, el jutge instructor va considerar els arguments donats per l'equip madrileny i va proposar que es tanqués el Camp Nou durant alguns partits.  Considerava que una sanció de 300 euros era irrisòria, si es té en compte el potencial econòmic del FC Barcelona.  

No es pot provar que signés abans de l'1 de juliol

El Comitè de Competició de la RFEF, però, ha desestimat aquesta demanda del jutge. Segons els membres d'aquests, no s'ha pogut provar que Griezmann signés un contracte amb el Barça mentre encara estava vinculat amb l'Atlètic de Madrid. Si consideren demostrat, que els blaugranes i el davanter gal van mantenir negociacions «sense avisar prèviament i per escrit» al seu antic equip. 

També et pot interessar...