YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El multimilionari Bill Gates prediu què passarà l'any 2021, i no ens agrada

El cofundador de Microsoft prediu que el pitjor de la pandèmia encara ha d'arribar

El magnat Bill Gates en un hotel
Bill Gates prediu que el pitjor de la pandèmia encara ha d'arribar | Europa Press

El cofundador de Microsoft, Bill Gates, ha manifestat en una entrevista a la CNN, que els mesos més complicats de la pandèmia de Covid-19 encara han d'arribar. A més, Gates ha avisat que l'accés a la vacuna ha d'estar basat en la necessitat sanitària i no en l'objectiu de fer-se rics.

«Lamentablement, els pròxims sis mesos podrien ser els pitjors de la pandèmia», afirma el magnat de Microsoft, que ha invertit una gran quantitat de diners per a l'elaboració i la disposició de les vacunes contra la Covid-19.

«El pronòstic del IHME mostra més de 200.000 morts addicionals»

En l'esmentada entrevista per a la CNN, Bill Gates ha confessat que «el pronòstic del IHME (Institut de Mètriques i Avaluació de la Salut) mostra més de 200.000 morts addicionals. Si seguíssim les regles, portéssim les mascaretes i no féssim grans reunions socials, podríem evitar un gran percentatge d'aquestes morts».

En relació amb el finançament, Gates treu pit i afirma que el seu equip és «molt àgil», ja que «són socis del CEPI, el segon més gran finançador després del govern dels Estats Units».

Això sí, el magnat americà aclareix que disposar de la vacuna contra la Covid-19 s'hauria de basar en la necessitat mèdica perquè «després de tot, aquesta epidèmia ha augmentat les desigualtats. Ha estat pitjor per als hispans, pitjor per als negres, pitjor per als treballadors de serveis de baixos ingressos o les llars multigeneracionals. En termes de selecció sobre qui rep la vacuna, és millor que fem servir l'equitat per impulsar totes aquestes decisions».

Bill Gates revela quina decisió pren sobre la vacuna

Bill Gates també ha parlat sobre un assumpte que està en boca de tots en els últims dies. Seguint l'exemple de figures públiques com Barack Obama, Bill Clinton o George Bush, ell també ha confessat si es posarà la vacuna contra la Covid-19. Gates ha advertit que «quan sigui el meu torn, em posaré la vacuna, perquè crec que és un benefici per a tothom no estar transmetent el virus».

A més, el president de Microsoft també ha fet esment sobre l'avís que va fer abans que arribés la Covid-19: «En general, quan vaig fer els pronòstics fa cinc anys, vaig parlar que les morts podrien ser més altes. Llavors, aquest virus podria ser més fatal del que és. Però el que m'ha sorprès és que l'impacte econòmic als Estats Units, i a tot el món, ha estat molt més gran que les previsions que vaig fer fa cinc anys».

L'any 2015 ja va parlar sobre la Covid-19

Bill Gates va predir fa cinc anys, l'any 2015, l'arribada d'un virus letal per als éssers humans. «Pot ser que sigui un virus que les persones se senten prou bé mentre realment estan infectades i, per tant, pujaran a un avió o aniran al mercat i així doncs s'estendrà per tot el món molt ràpidament», va dir en aquell moment Gates.

En aquell moment, el cofundador de Microsoft va assenyalar que 30 milions de persones moririen pel nou virus. El desembre de 2019 es va donar a conèixer l'aparició d'un brot de coronavirus a la ciutat xinesa de Wuhan, i actualment aquest virus s'ha estès a més de 150 països amb més de 72 milions d'infectats i més d'1,6 milions de morts.


Comentaris

envia el comentari