Dues noies visitant l'exposició 'Picasso poeta', al Museu Picasso de Barcelona, el 6 de novembre del 2019

Tots els museus de Barcelona que pots visitar totalment gratis

La majoria es poden visitar de manera gratuïta durant els caps de setmana

Els esdeveniments culturals cada vegada tornen amb més força i de manera més continuada a les nostres vides. En aquest context, els museus també tornen a obrir les portes per a acollir els milers de persones que per allà passen cada dia.

Els museus de Barcelona no seran una excepció i també apujaran les persianes. A més, alguns dies ho faran de forma completament gratuïta per al públic a causa de les jornades de portes obertes.

Els museus barcelonins que obren les portes de manera gratuïta

El dia que més es repeteix l’entrada gratis són els diumenges, tot i que alguns també l’ofereixen els dissabtes. A continuació deixem la llista d’aquells museus de la ciutat comtal que ofereixen una entrada gratuïta i quins dies es pot gaudir d’aquesta oferta.

  • Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Un dels principals museus de Barcelona obre gratuïtament les seves portes els dissabtes a partir de les 15.00h, així com tots els primers diumenges de cada mes des de les 10h del matí fins del 15h.
  • Recinte Modernista de Sant Pau.  El primer diumenge de cada mes el recinte Modernista obre les seves portes sense haver de pagar entrada. L’horari de visita és de 9.30h fins les 15.00.
  • Museu Picasso. Cada diumenge del mes es pot visitar de forma gratuïta des de les 9h fins les 19h, així com també es pot fer els dijous de 18h a les 21.30h.
  • Born Centre de Cultura i Memòria.  L’entrada al recinte és completament gratuïta cada primer diumenge de mes, de 10h a 20h. A més, cada diumenge també es pot visitar sense cap despesa de 15h a 20h.
  • Museu Marítim de Barcelona. Es pot visitar gratuïtament cada diumenge del mes de 15h a 20h.
  • Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Cada primer diumenge de mes l’entrada és gratuïta des de les 10h fins les 20h, així com tots els diumenges de l’any a partir de les 15h i fins a l’hora de tancament.
  • Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Es podrà accedir a l’interior del recinte de forma gratuïta els diumenges a la tarda, des de les 15h fins les 20h.