Una persona teletreballant amb un ordinador des de casa

L'alemanya Mytheresa obre un 'hub' tecnològic a Barcelona amb 70 treballadors

La multinacional centrarà a la capital el desenvolupament de tecnologia i la contractació en TIC, màrqueting i disseny

Nou impuls per a l'economia a Catalunya. La botiga online de luxe Mytheresa ha obert a Barcelona un 'hub' tecnològic que acollirà 70 treballadors. La multinacional, amb seu a Munic, instal·larà a la capital catalana el desenvolupament tecnològic de l'empresa i els serveis de contractació de professionals de les TIC, el màrqueting i el disseny, entre d'altres.

«L'accés directe a l'escena tecnològica de Barcelona, que es troba en creixement, té molt valor per a l'expansió continuada, exitosa i global de MyTheresa», ha assegurat el president de l'empresa, Michael Kliger. Actualment, una trentena de persones ja treballen en aquesta seu barcelonina, que ara s'ampliarà. MyTheresa està instal·lada a Barcelona des del 2018. 

Per establir-se a Catalunya, l’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. Segons ACCIÓ, hi ha actualment més de 1.150 filials d’empreses alemanyes establertes a Catalunya.

Barcelona, «un dels hubs tecnològics líders a Europa»

Segons el president de Mytheresa, Michael Kliger, «estem molt entusiasmats amb l’obertura de les oficines de Mytheresa a Barcelona, que ha emergit com un dels hubs tecnològics líders a Europa i ofereix un pol únic de talent internacional. L’accés directe a l’escena tecnològica de Barcelona que es troba en creixement té molt valor per a l’expansió continuada, exitosa i global de MyTheresa». 

Mytheresa, fundada l'any 2006, té més de 700 treballadors i unes vendes netes de 377 milions d’euros. L’empresa treballa amb més de 250 marques internacionals de moda de luxe i distribueix a més de 140 països.