Leo Messi amb la nova equipació del Barça per la temporada 2020-2021

La Lliga es reafirma en la seva postura: si Messi vol marxar, haurà de pagar els 700 milions

Considera que el comunicat del jugador demostra la «interpretació descontextualitzada» del seu contracte

Després de fer-se públic l'escrit de Messi a la  Lliga, en el qual insistia que la clàusula que l'obliga a pagar 700 milions d'euros en cas de voler marxar del Barça no s'apliqués, la resposta ha estat gairebé immediata.

En un breu comunicat, la Lliga assegura que la petició del jugador «posa de manifest i confirma la interpretació descontextualitzada i allunyada de la literalitat del contracte». En aquest sentit, la LPF insisteix que, si Leo Messi vol deixar el FC Barcelona, haurà d'abonar la milionària xifra. 

Final de la història: Messi es queda

Sembla però que no farà falta. Messi no pagarà tal xifra milionària per deixar el Barça perquè, finalment, es queda. Aquest migdia 'Sphera Sports' avançava que el davanter argentí hauria preparat un comunicat confirmant que es quedava al club.

Finalment, el canal argentí 'TyC Sports' ha avançat en exclusiva que Leo Messi ha decidit quedar-se al FC Barcelona, almenys una temporada més, posant fi d'aquesta manera a dies i dies de confusió, d'estira-i-arronsa entre l'argentí i la directiva de Bartomeu i d'empipament generalitzat en l'univers culer.

Tot començava el passat dimarts 25 d'agost, ara fa deu dies, quan l'argentí enviava un burofax a la junta directiva notificant la voluntat de rescindir el seu contracte i abandonar el Barça. Messi vestirà els colors blaugrana un any més i veurem què passa en acabar la temporada.