Josep Maria Bartomeu i Leo Messi encaixen les mans durant la roda de premsa de presentació de la renovació de contracte l'any 2017

Leo Messi es queda al Barça: «Mai aniria a judici contra el club de la meva vida»

Així ho ha confirmat l'astre argentí en una entrevista al portal 'Goal.com', en què ha carregat contra Bartomeu i el projecte esportiu

Després de dies de màxima confusió, i la reiterada negativa del FC Barcelona de deixar-lo marxar, Leo Messi ha decidit finalment quedar-se en el club blaugrana almenys una temporada més. Així ho ha confirmat l'astre argentí en una entrevista al portal 'Goal.com', en què ha assegurat que «mai aniria a judici contra el club de la meva vida, per això em quedo al Barça».

Messi ha assenyalat que durant la darrera temporada no ha estat feliç al Barça i que va acabar decidint buscar nous reptes per «viure feliç els meus últims anys de futbol». Segons ha reconegut l'argentí, li va comunicar a Josep Maria Bartomeu i aquest «sempre em va dir que a final de temporada podia decidir si volia marxar o si em volia quedar i al final no va complir la seva paraula».

«Fa temps que no hi ha projecte»

El jugador argentí ha reconegut que «em va costar molt decidir». En aquest sentit, ha dit que la decisió de marxar del Barça «no ve del resultat del Bayern, ve de moltes coses. Vaig decidir que necessitava un canvi». Messi ha carregat contra el projecte esportiu dels darrers anys, assegurant que «fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i van tapant forats a mesura que van passant les coses».

Sobre el burofax enviat el 25 d'agost, Leo Messi ha afirmat que«va ser per a fer-lo oficial d'alguna manera. Durant tot l'any portava dient-li al president que volia marxar, que havia arribat el moment de buscar noves il·lusions i un nou rumb en la meva carrera. Però el president no em donava ‘bola’».

En aquest sentit, l'argentí ha dit que «enviar el burofax era fer oficial que volia marxar, que quedava lliure i que renunciava a l'any opcional». «Jo volia marxar i estava en tot el meu dret, perquè ho deia el contracte que podia quedar lliure», ha afirmat l'astre blaugrana.

Contracte fins al 30 de juny de 2021

L'esperada notícia, que havia avançat aquest migdia el canal argentí 'TyC Sports', ha arribat després que aquest mateix divendres el pare i representant del jugador hagi publicat un comunicat en el qual contradiu a La Lliga en la seva interpretació de la polèmica clàusula de 700 milions, assegurant que no s'aplica. LaLiga no ha tardat ni una hora a respondre a l'argentí amb un breu comunicat, en el qual s'ha reafirmat en la seva postura: Si vol marxar, Messi haurà d'abonar la milionària xifra.

Leo Messi té contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2021 i en l'entrevista en què ha anunciat la seva continuïtat al Camp Nou no ha dit si renovarà el seu contracte o no. Cal recordar que a la primavera hi haurà eleccions a la presidència del Barça, amb la més que probable entrada d'una nova junta directiva.