YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nathalie Seseña sobre Jordi Sánchez a l'UCI: «Cada vegada més a prop»

En un comunicat la família promet que informaran els mitjans de comunicació quan l'actor estigui totalment recuperat

Fotografia de l'actor català Jordi Sánchez
Segons sembla, l'estat de Jordi Sánchez ha millorat | Cedida

Passen els dies i continuem coneixent més notícies sobre l'estat de salut de Jordi Sánchez, que fa ja gairebé un mes que està ingressat en UCI per culpa del coronavirus. Des del passat 6 de febrer, el món artístic i els seguidors de l'actor estan en suspens per l'estat de salut del 'pescater' més estimat de la televisió.

Precisament, han estat els companys de professió més pròxims a Jordi Sánchez els que ens han mantingut informats sobre l'evolució del seu estat de salut. Notícies que han anat arribant amb comptagotes a causa del desig exprés de la família de respectar la privacitat de l'actor.

«La família de Jordi Sànchez ha fet arribar un comunicat als mitjans de comunicació amb el qual demanen el màxim respecte i privacitat a l'actor, després que hagi estat hospitalitzat per Covid-19. Jordi està evolucionant favorablement i esperen poder informar molt aviat de la seva total recuperació», resava el comunicat publicat per la família el passat 6 de febrer en el mateix compte d'Instagram de l'actor.

Nathalie Seseña actualitza la informació sobre el seu estat de salut

En el comunicat, la família promet que informaran els mitjans de comunicació quan l'actor estigui totalment recuperat, per la qual cosa fins ara estan sent els seus companys de professió els que estan actualitzant la informació sobre el seu estat de salut mentre continua ingressat en UCI.

L'última a emetre el 'comunicat mèdic' de Jordi Sánchez ha estat la seva dona en la icònica sèrie de Telecinco 'La que se avecina', Nathalie Seseña, que interpreta a Berta. L'actriu que dóna vida a la dona d'Antonio Recio ha volgut tranquil·litzar als seguidors i amics de l'actor amb un missatge carregat de bones notícies.

A través d'un emotiu text publicat en el seu compte d'Instagram, Nathalie Seseña ha confirmat les últimes informacions que apuntaven a la recuperació progressiva del seu company de repartiment, que cada vegada està més prop de tornar a gaudir de la vida en companyia dels seus  estimats.

«Avui feliç feliç de saber-te cada dia millor i millor! Cada dia més prop de tornar a jugar! Xerrar i gaudir! EstimatJordi, admirat senyor Recio, amic entranyable tota l'energia per a la total i ràpida recuperació! Gràcies a tots els que heu manat els vostres bons desitjos tot suma!», començava dient l'actriu en la seva publicació.

Jordi Sánchez podria sortir molt aviat de l'UCI

Amb aquestes paraules, Nathalie Seseña ha deixat entreveure que el seu company està cada vegada millor i que podria sortir molt aviat de l'UCI que l'ha mantingut gairebé un mes retingut a un llit. A més, l'actriu ha aprofitat la seva publicació, que va acompanyar amb una bonica fotografia de tots dos durant un rodatge de 'La que se avecina', per a enviar un missatge de suport a tots els que han sofert el coronavirus en la seva pròpia pell.

«Tot el meu suport als malalts de COVID i als seus familiars i agraïment enorme impagable una vegada més a tot el personal sanitari per la seva labor increïble sempre i molt especialment en aquests temps @jordisanchez_actor #lqsa!», assegurava Nathalie Seseña en Instagram.

Aquest últim 'comunicat mèdic' coincideix amb l'emès per Paz Padilla fa tan sols una setmana. En aquells dies, la presentadora de 'Sálvame' va revelar a la revista 'Diez Minutos' que Jordi Sánchez estava millorant i que la seva recuperació era tan sols qüestió de temps. «Perquè aquí estem, sembla que va millor, fixa't tu quin any, mare meva. Està millorant  i estem tranquils en el sentit que sabem que això ja és qüestió de temps», va assenyalar en declaracions a la revista.


Comentaris

envia el comentari