Foto de Dani Alves.

Sorpresa pel lucratiu negoci que s'està fent amb Dani Alves a la presó

Dani Alves s'ha convertit en un negoci a Brians 2

Ja fa una mica més de dos mesos que va saltar l'escàndol que implicava l'exjugador del BarçaDani Alves. El brasiler, des de llavors, es troba en presó provisional sense fiança al centre penitenciari Brians 2, a l'espera de judici.

I és que el gener passat va ser acusat d'un delicte d'agressió sexual i violació a una noia de 23 anys. Uns fets que van tenir lloc la nit de 30 de desembre del 2022 en un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona i que la noia va denunciar uns dies després.

Ara, l'exjugador del Barça es troba fent front a aquesta dura situació, a la qual recentment també se li ha sumat el final de la seva relació amb la model Joana Sanz. I és que la canària decidia fer públic la setmana passada que havia deixat de donar-li suport de forma definitiva.

Fotomuntatge de Dani Alves i una presó.
Alves, el negoci més rendible dels seus companys de presó. | CatalunyaDiari

Dani Alves, convertit en un negoci

Així és. Alves s'ha convertit en un negoci des que va entrar a la presó de Brians 2. I és que la gran fama del futbolista els ha servit de molt als seus companys de cel·la del mòdul 13, que ara estarien fent-lo servir per signar samarretes del Barça.

Un negoci rodó pels interns que funcionaria de la següent manera: un dels presos li porta les samarretes a Alves des dels diferents mòduls, l'esportista les signa, i una vegada signades, l'esmentat intern les retorna al corresponent mòdul, on les envien directament als seus fills, altres familiars o amics.

Una tasca que implica directament Dani Alves i que el pres duu a terme a canvi d'una comissió. I és que l'encarregat d'aquesta 'feina' cobra amb paquets de tabac o altres productes similars.

D'altra banda, no només els seus companys estan a gust amb el brasiler a la presó. Ell mateix sembla que s'hi ha adaptat perfectament i que ara s'hi troba d'allò més bé. De fet, aprofitant el seu passat com a futbolista, es dedica a organitzar partits i, fins i tot, a participar-hi.

Divendres passat, 17 de març, Alves participava en un d'aquests partits, juntament amb els seus companys de Brians 2, on va arribar a marcar fins a dos gols. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!