Imatge de Messi al mundial de Qatar amb la samarreta d'Argentina

El negoci que Messi va comprar a Catalunya i no va ni obrir: se n'afarta abans d'hora

El té posat a la venda per un preu d'entre 10 i 15 milions d'euros

El jugador argentí del moment al mundial de futbol està sent, sense cap mena de dubte, Lionel Messi. El davanter ha posicionat a la seva selecció a la final del campionat que es disputarà aquest diumenge, 18 de desembre, a terres qatarianes. Així i tot, Messi ha pres una decisió que afecta un dels seus locals a la província de Barcelona.

L'astre argentí ha decidit posar a la venda el que anava a ser el seu restaurant de luxe a Castelldefels. Aquesta decisió l'ha pres fins i tot abans d'obrir el local al públic. El preu ronda entre els 10 i 15 milions d'euros.

Un local que aposta per l'alta cuina

Leo Messi, juntament amb el seu germà Rodrigo, han decidit posar a la venda el seu restaurant de Castelldefels abans que s'hagi arribat a obrir. Amb el preu de venda que li han posat, entre 10 i 15 milions d'euros, encara traurien una mica de benefici. La inversió que van realitzar va suposar un total de nou milions en el local, tres en la seva compra i uns altres sis en l'adequació i construcció de l'establiment.

El restaurant es tracta d'un local de luxe que aposta per l'alta cuina amb una capacitat total d'uns 150 comensals aproximadament repartits entre l'interior i l'exterior de l'establiment. El local està distribuït en dues plantes interiors, la inferior disposa d'una ambiciosa cuina de primer nivell i un ascensor muntaplats, i una àmplia terrassa amb espai per a unes 20 taules.

La seva marxa del Barça ha estat la causant de la venda

La família i el futbolista s'haurien afartat del projecte iniciat en 2018. En aquell moment, el davanter era l'estrella del FC Barcelona i es plantejava romandre en l'equip fins a la seva retirada. No obstant això, actualment resideix a París i té plans de mudar-se a Miami.

D'aquesta manera l'exjugador culer talla la seva relació amb la capital catalana després del seu traumàtic divorci amb el Barça. Per tot això, mantenir el negoci s'ha convertit en una impossibilitat per a ell i ha decidit posar-ho a la venda.

Així doncs, el futbolista argentí no ha tingut tanta sort com el seu excompany uruguaià, Luis Suárez. Ell va muntar una cadena de restaurants especialitzats en milaneses amb el nom de 'Chalito'. Des de l'obertura del primer local, tant Luis Suárez com la seva cadena no han deixat de guanyar fama.