Fotomuntatge de castells i esports

Neix La Xarxa+: la primera plataforma digital de continguts de proximitat en català

La plataforma gratuïta ofereix els millors continguts audiovisuals en català

Neix La Xarxa+. La millor plataforma amb un extens catàleg de contingut km 0 en llengua catalana. Es tracta d'una plataforma de streaming gratuïta que permet accedir a la programació en directe de més de 30 canals locals i recuperar-ne els continguts de fins set dies enrere. També ofereix retransmissions en directe i un ampli catàleg al voltant de tres àmbits estratègics: esports, castells i tradicions, sense deixar de banda els continguts culturals i d’entreteniment.

Un altre actiu de la plataforma són els pòdcasts temàtics elaborats per les ràdios locals. A través d’un formulari de registre, l’usuari pot accedir a la seva televisió de referència i escollir altres canals i els continguts que més li interessen amb la finalitat de personalitzar la seva experiència, un procés que es va ajustant a mesura que creix el consum.

Fons Next Generation

La solidesa del projecte de La Xarxa+ ha estat reconeguda amb un ajut per a la creació d'ecosistemes digitals en el sector audiovisual dels fons Next Generation de la UE. El Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital destinarà 625.000 euros d'aquests fons europeus a la Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'impulsar la plataforma OTT de la comunicació local a través de la Xarxa Audiovisual Local (XAL).

La Xarxa+
Tota mena de contingut de proximitat i en llengua catalana. | La Xarxa+

Qualitat i proximitat

La Xarxa+ neix per posicionar l’audiovisual local en l’ecosistema digital d’acord amb els nous hàbits de consum. Impulsat per la XAL, és un projecte hereu de la plataforma XALA! que, especialitzada en continguts castellers i esportius, ha arribat a comptar amb 90.000 usuaris registrats.

Ara, amb la potència de les televisions i ràdios locals del país, La Xarxa+ aspira a ser un referent en qualitat i, especialment, en proximitat, atesa la capacitat dels mitjans locals per explicar i construir relats des del coneixement profund de les comunitats que els envolten.

La plataforma és la finestra que allotjarà més de 7.500 hores mensuals de producció de continguts del sector audiovisual local. Els socis tecnològics que han acompanyat la XAL en la posada en marxa de la plataforma són Vidneo, del Grup Lavínia, al capdavant del desenvolupament, i Konodrac, referent en la gestió de dades i personalització.

Què ofereix?

La plataforma disposa de diverses categories: esports, castells, tradicions, cultura i documentals, entreteniment i un espai de pòdcast. No perdis el temps i dona una ullada al seu portal web, ja que ben segur que no te'n penediràs. Gaudeix de tot el que et proporciona Catalunya amb un sol clic. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp