YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'encertada reacció d'un nen de 4 anys que ha salvat la vida de la seva mare a València

El petit va aconseguir contactar amb familiars i demanar ajuda per a la seva mare

Mans d'un nen dibuixant sobre un paper
El petit va aconseguir contactar amb familiars i demanar ajuda per a la seva mare | PIXABAY

Hi ha històries que, sens dubte, val la pena llegir. És el cas del que ha passat a Espanya amb un nen de 4 anys i la seva mare embarassada aquest mateix diumenge.

Si normalment són els pares els que tenen cura dels seus fills i han d'ajudar-los quan tenen problemes, en aquesta ocasió s'ha girat la truita i ha estat un nen de només 4 anyets el que ha actuat de forma pràcticament heroica per l'edat que té i ha aconseguit salvar la vida de la seva mare, després que aquesta patís un greu succés.

Els fets van passar aquest diumenge en una casa de València en la qual es trobaven una dona embarassada i el seu fill petit, de quatre anys. Segons sembla, en un moment donat la dona va caure a terra desplomada i no responia. Sorprenentment, el petit va reaccionar de forma immediata, veient a la mare en problemes i, amb un telèfon mòbil, va aconseguir posar-se en contacte amb familiars.

Com ho va fer? Doncs a través de la famosa aplicació de WhatsApp. El petit va ser capaç d'encendre el mòbil, entrar a l'aplicació i enviar missatges a alguns dels seus familiars a través dels xats, concretament amb notes d'àudio.

La reacció heroica del petit

Segons sembla, el nen, en veure que la seva mare no reaccionava, va alertar a través de missatges de veu per WhatsApp. No s'ha explicat el que el nen va dir concretament als seus familiars, però van aconseguir fer-los entendre que la seva mare estava tirada a terra i sense respondre a res.

Així doncs, les persones a l'altre costat del telèfon van entendre que no era una situació normal i que podia tractar-se d'alguna cosa greu. Van cridar als serveis d'emergències perquè es desplacessin fins al lloc a comprovar què era el que estava passant, i sort que va ser així.

Segons informava el 'Levante', agents de la policia es van traslladar fins a la direcció que els familiars els van donar, però no van poder, en un primer moment, entrar a la casa perquè la porta estava tancada amb clau. Van aconseguir parlar amb el petit a través de la porta, però aquest no podia obrir.

Així doncs, es va alertar també als bombers perquè acudissin al lloc i poder entrar a l'habitatge. Finalment, van aconseguir obrir la porta i van poder entrar, tant els agents de policia com els efectius del SAMU, que havien acudit també al lloc dels fets amb una ambulància.

Ràpidament van atendre la dona que, efectivament i com havia alertat el nen, estava tirada a terra sense respondre a estímuls. Sembla que la mare estava molt greu, però gràcies al menor va poder ser atesa a temps. Un cop que va rebre les primeres atencions i es va valorar el seu estat en el lloc, la dona va haver de ser traslladada en ambulància immediatament fins a un hospital, en estat greu.

Així doncs, va ser traslladada fins a l'Hospital Clínic, lloc en el qual va haver de ser intervinguda d'urgència, ja que havia patit un accident cerebrovascular o vessament cerebral, que pot passar en embarassades, i calia intervenir ràpidament per frenar els efectes del mateix en el seu cos.

Així doncs, estem parlant d'un cas en què la perícia del petit, de només 4 anys, utilitzant un dispositiu mòbil, ha permès salvar la vida de la seva mare després d'un greu accident, estant tots dos sols a casa. I és que, com ja s'ha dit en nombroses ocasions, les tecnologies són, moltes vegades, una gran eina d'ajuda, especialment en situacions extremes.


Comentaris

envia el comentari