Un nen de 4 anys es queda orfe després de la mort dels seus pares per coronavirus

El pare va traspassar el mes de juliol i la mare 100 dies després

El petit Raiden González amb els seus pares, morts per coronavirus
El petit Raiden González amb els seus pares, morts per coronavirus | GOFOUNDME

Encara que els més joves són el grup d'edat amb una taxa més baixa de defuncions per Covid-19, són diversos els casos de morts en menors a causa d'aquesta malaltia, tal com va passar amb un bebè de només quatre mesos a Portugal. Malgrat això, aquestes no són les úniques víctimes que està deixant el virus en els més petits. També són molts els infants que estan perdent els seus pares, com li ha passat a Raiden.

Raiden González, de només quatre anys, ha patit la pèrdua de les dues persones més importants de la seva vida. Els seus pares van morir a causa de la Covid-19 en només 100 dies de diferència. El pare del menor, Adan, de 33 anys, va ser el primer en contraure la malaltia. L'home treballava com a camioner i va ser un company seu qui el va contagiar, segons informa 'Daily Mail'.

El passat 3 de juny, i després de donar positiu per Covid-19, l'home va ser ingressat a l'hospital de Sant Antonio de Texas, als Estats Units. Poques setmanes després va acabar morint. El personal sanitari del centre mèdic va assenyalar que «ell era un dels pacients més malalts de l'hospital».

Mariah va morir 100 dies després

El mateix va passar amb la seva mare Mariah, de 29 anys, per qui el coronavirus també va resultar letal. La dona es trobava passant el dol per la mort de la seva parella quan el passat 5 d'octubre va morir de manera sobtada després de començar a trobar-se malalta. «Mariah volia fer un homenatge a Adan, però mai va arribar», explicava l'àvia del menor, Rozie Salinas. Uns dies després de la defunció, va rebre una trucada de l'hospital informant que Mariah havia donat positiu per coronavirus.

«Ell és el que em fa seguir endavant»

La mare del petit era professora d'educació infantil i el nen estudia a l'escola on ella treballava. «L'he mantingut al mateix col·legi», deia Rosie. «El cuiden molt bé. Saben quina és la seva situació». Ara, Raiden es troba sota la tutela de la seva àvia, qui ha confessat que ha pogut seguir endavant gràcies al seu nét. «Ell és el que em fa seguir endavant, només amb els seus pensaments constants que em diuen quant m'estima. Sempre m'agraeix que el cuidi, però he de pensar en ell. És una situació difícil de processar».

«Just aquest matí ell m'ha dit que desitja tenir la seva mare de tornada i que només la vol tornada», explicava la dona a la 'NBC'. El menor estava molt aferrat a la seva progenitora i la troba molt a faltar: «ell era el nen dels seus ulls». Unes paraules que van ser molt doloroses, que el van deixar sense paraules i a les que només pot respondre assenyalant que el petit té dos àngels al cel vetllant per ell. Així, li va explicar que els seus pares l'estan protegint i, a més, li recorda constantment com l'estimen.

Rozie vol fer la millor celebració d'aniversari per Raiden

Aquest pròxim 22 de novembre, Raiden compleix 5 anys i la seva àvia vol realitzar una celebració molt especial pel seu aniversari, on els cotxes i els dinosaures seran els protagonistes. A més, vol fer un homenatge a la seva filla i el seu gendre després de Nadal. Per aquest motiu. l'àvia ha creat una campanya de GoFoundMe amb la qual vol arribar als 25.000 dòlars per celebrar l'aniversari del seu nét amb una gran desfilada de vehicles i dinosaures i poder aixecar l'ànim del petit. 


Comentaris

envia el comentari