Darya Sudnishnikova, nena que es va quedar embarassada amb 13 anys a Rússia i va assenyalar el seu nòvio de 10

La nena de 13 embarassada que va assenyalar al seu nòvio de 10 espera un altre bebè

La menor va ser mare el passat mes d'agost i ara espera una altra criatura

Darya Sudnishnikova es va donar a conèixer a Rússia fa dos anys després de fer pública la seva història. La jove, que en aquell moment tan sols tenia 13 anys, s'havia quedat embarassada i va afirmar que el pare de la criatura que estava esperant era el seu nòvio de llavors, un nen de només 10 anys.

Ara l'adolescent s'ha convertit en una popular 'influencer', i és que, després de revelar la seva primerenca maternitat, va aconseguir guanyar una gran quantitat de seguidors. Darya Sudnishnikova es va convertir en mare uns mesos després de fer públic el seu embaràs. Han passat dos anys des de llavors i ara l'adolescent de 15 anys compagina la seva feina a les xarxes socials amb cuidar la seva filla. A més, hi ha importants novetats a la seva vida.

«Estic embarassada de nou»

El que ningú s'esperava era que tindria altre nadó abans de complir la majoria d'edat. La jove ha tornat a sorprendre els seus seguidors en explicar que torna a estar embarassada, en aquesta ocasió de la seva actual parella, un noi de 16 anys. «Sembla que estic embarassada de nou», ha assenyalat Darya Sudnishnikova al seu compte d'Instagram, al costat d'una imatge d'un test d'embaràs positiu.

A més, la jove de 15 anys ha relatat que va ser durant la seva visita a casa del seu nòvio, Pasha, quan s'hauria quedat embarassada. La menor va viatjar des de Sibèria, on ella resideix, fins a Samara per veure la seva parella i allà van mantenir relacions sexuals. Malgrat això, ha assegurat que van tenir «sexe protegit, si és que això importa».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat sobre el pare de la seva filla

Darya Sudnishnikova va donar la benvinguda a la seva primogènita, Emilia, el passat mes d'agost. Després de fer públic el seu primer embaràs, l'adolescent va assegurar en una cadena nacional de la televisió russa que el pare de la nena era el que aleshores era el seu nòvio, un nen de tan sols 10 anys.

El seu cas va tenir molta repercussió en emetre's a la petita pantalla i, malgrat que en un primer moment va dir que el pare de la petita era la seva parella diversos anys menor que ella, abans de donar a llum va confessar que aquella afirmació no era certa i que s'havia inventat aquella història perquè tenia por d'admetre que havia estat violada per un noi de 15 anys.

Després d'això, es va obrir una investigació policial per intentar esbrinar si el nou relat de Darya era cert o no i per això es van prendre mostres d'ADN d'Emilia per intentar identificar el suposat agressor. La indagació encara no s'ha aconseguit resoldre. Les autoritats russes segueixen investigant la veracitat d'aquesta història.

El nou treball de Darya després d'haver estat vetada al seu col·legi

A més, el cas de Darya també va tenir molta repercussió a Rússia perquè els mestres de l'escola on l'adolescent assistia li van impedir tornar a classes per reprendre els seus estudis després del naixement de la seva filla.

Els professors es van excusar assenyalant que les lliçons que s'havia perdut durant els mesos d'embaràs li havien fet perdre massa temps per tornar a incorporar-se al curs i també van assenyalar com a mala conducta la seva actitud i la seva manera d'exhibir públicament la seva història a les xarxes socials.

Malgrat que Darya no va poder continuar amb els seus estudis, la jove ha aconseguit fer d'Instagram el seu treball. L'adolescent s'ha convertit en una popular 'influencer' russa i això li permet poder tirar endavant amb el seu nadó. «A Emilia no li falta de res», ha assenyalat. «Tinc més diners de què mai vaig tenir o vaig somiar. Puc comprar tot el que vulgui o necessiti», afegia.

Darya ha assegurat que guanyar «uns 5.000 euros al mes» gràcies a la promoció de productes i marques a les seves xarxes socials. «Guanyo unes 12 vegades la mitjana de la meva regió. Soc el sosteniment de la meva família. Puc donar-li a la meva filla més del que mai vaig tenir. I això és el que importa», assegura.