Imatge d'una nena petita aguantant una mascareta

Vint persones aïllades a Sant Quirze de Besora després que una nena donés positiu en Covid

La nena va tenir símptomes de gastroenteritis

Almenys una vintena de persones han hagut de ser aïllades a la població osonenca de Sant Quirze de Besora després que una nena de la llar d'infants del municipi hagi resultat contagiada de Covid-19. Segons les declaracions de l'alcalde de Sant Quirze, David Solà, al mitjà 'NacióDigital', la menor va patir símptomes de gastroenteritis i, després de realitzar-li la prova, s'ha descobert que tenia coronavirus. 

El curs en aquest centre escolar va acabar aquest passat divendres. 

Des del perfil de Twitter de l'Ajuntament han confirmat el cas i han demanat a tots els ciutadans que mantinguin la calma. A més, han apel·lat a la responsabilitat i prudència social de tots els veïns per evitar més contagis  en els pròxims dies, així com ha instat a mantenir les distàncies i mesures de seguretat.

Quatre nous casos confirmats a Móra la Nova

El Departament de Salut ha informat de nous contagis per coronavirus a la  Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre. Concretament, afecten el municipi de Móra la Nova i així ho ha confirmat el consistori de la Ribera d'Ebre a través de les seves xarxes socials. 

Segons ha informat Salut, hi ha hagut  quatre nous casos positius  de Covid-19 a Móra la Nova. Aquest comunicat, a més, anava acompanyat del recordatori d'extremar les precaucions usant mascareta, mantenint la distància de seguretat i la higiene de mans.

Igual que a Sant Quirze de Besora, des del consistori han demanat que «cal que totes i tots siguem molt conscients que, per evitar que el virus es propagui a Móra la Nova, és necessari que extremem la prudència». En aquest sentit, també expliquen que la majoria de contagis es produeixen en espais i activitats d'oci i a través de contacte entre grups i familiars.

Des de l'Ajuntament de Móra la Nova  s'està seguint les novetats dels casos en tot moment, per adoptar les mesures necessàries i informar la ciutadania puntualment