Thierry Neuville al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2021

Thierry Neuville consolida el lideratge al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

Dani Sordo es queda a 1.2 segons de la tercera plaça a falta de l’última etapa

Thierry Neuville manté la primera posició al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada per davant d’Elfyn Evans i amplia el seu avantatge a 16.4 segons després de ser el més ràpid en sis de les set especials d’aquest dissabte.

Evans, que ocupa la segona posició, es distancia d’Ogier i ja els separen 22.3 segons a la general.

La tercera plaça ha estat molt disputada durant tota la jornada. Dani Sordo, ha lliurat una gran batalla amb Sébastien Ogier i ha finalitzat el dia a només 1.2 segons del francès després de fer el segon millor temps a l’especial de Salou.

Dani Sordo al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2021
Dani Sordo ha fet una bona passada pel Montmell | Natàlia Piqué

Thierry Neuville directe a per la victòria

Neuville ha començat la jornada marcant els 3 millors temps en les primeres passades per Savallà, Querol-Les Pobles i el Montmell.

Fet que ha consolidat l’avantatge del belga en 9 segons a la classificació general després d’un matí rodó pels interessos de Hyundai.

Abans de tancar la jornada matinal, Dani Sordo ha fet una bona passada pel Montmell marcant el segon millor temps, només superat per Neuville. El càntabre s’ha quedat a només dues dècimes d’Ogier i del podi.

Sébastien Ogier al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada 2021
Sébastien Ogier defensa la tercera posició | Natàlia Piqué

Ogier defensa la 3a posició

A la tarda, Neuville ha mantingut el ritme amb 3 scratch i només Ogier, a la segona passada per Querol-Les Pobles, ha pogut fer el mateix temps.

A més, el francès ha estat el més ràpid al Montmell 2 i ha augmentat fins als 6.9 segons l’avantatge amb Dani Sordo a la general, que ha patit molt durant la jornada vespertina.

Tot i això, a Ogier se li ha parat el motor del seu Toyota a l’especial de Salou i l’espanyol ha pogut reduir aquest temps fent la segona millor marca. 

El càntabre ha finalitzat el dia a 1.2 segons de la tercera plaça, deixant totes les possibilitats obertes a l’última jornada.

Oliver Solberg ha perdut la sisena posició per un problema amb l’embragatge del seu Hyundai. 

A falta de 4 especials per tancar el ral·li, Neuville es queda molt a prop de convertir-se en el guanyador d’aquesta edició.