Neymar hauria acceptat totes les condicions per tornar al Barça

Signaria un contracte per cinc temporades, cobrant gairebé la meitat que en el PSG | Algunes veus del barcelonisme es postulen en contra del seu fitxatge per la seva demanda al club i per la manera com va marxar l'estiu de 2017

Neymar té moltes ganes de tornar al Barça. Segons ha avançat el diari 'Sport', el brasiler ja ha acceptat l'oferta del FC Barcelona, i totes les condicions que el conjunt posava pel seu retorn. Neymar tornaria al club català aquest estiu, signaria per cinc temporades i s'abaixaria el sou respecte a la suma que cobra actualment en el PSG.  L'equip francès no posaria cap impediment en la sortida del jugador.

El segon futbolista millor pagat del món

El club blaugrana li va posar a Neymar tres condicions, i segons el diari 'Sport', el jugador hauria complert les tres: treure la demanda al Barça per la primera renovació just mesos abans de la seva sortida, explicar en públic el seu desig de tornar, i rebaixar-se el sou a uns 24 milions d'euros per temporada, gairebé la meitat respecte el que cobra actualment en el PSG: 36,8 milions d'euros. Actualment, Neymar  és el segon futbolista millor pagat del món, després de Messi.

Predisposició decisiva

La quantitat que el brasiler cobrarà al FC Barcelona és una suma propera al que cobrava abans d'anar-se'n.  El club ha necessitat poc temps per arribar a un acord amb Neymar, ja que la predisposició del jugador ha estat decisiva. D'aquesta manera, en aquests moments, la prioritat del jugador no és la econòmica sinó l'esportiva i personal. 

Des d'un primer moment, la prioritat de Neymar ha estat el Barça, tot i tenir altres opcions sobre la taula. Només en el cas que el club blaugrana no volgués fitxar-lo, Neymar s'hauria plantejat anar al Reial Madrid. Les quantitats econòmiques que el club blanc li va oferir a Neymar en l'inici eren molt superiors a les que el Barça li ha proposat ara, però el jugador no ha tingut cap dubte.

També et pot interessar...