Neymar anuncia el seu desitjat 'nou fitxatge'

Ha compartit a través de les xarxes socials de quina manera ha acabat complint el seu somni

Neymar Casa de Papel
Neymar ha 'fitxat' per la famosa sèrie de Netflix 'La Casa de Papel' | Instagram (@neymarjr)

Neymar ha estat un dels jugadors de futbol que més s'ha sentit al llarg de l'estiu. La picabaralla entre el PSG i el Barça està portant molta cua, ja que no hi ha manera que es posin d'acord pel seu fitxatge. A més, el club blaugrana ha demanat que Neymar es posicioni sobre el seu desig, i així ho ha fet: el jugador ha publicat un vídeo a Twitter on explica, amb l'etiqueta #nuevofichaje, on vol ser la pròxima temporada.

Tot i que molts seguidors ho voldrien, aquest cas no tracta sobre el nou fitxatge per un equip de futbol, sinó d'una cosa totalment diferent. Neymar ha anunciat que per fi «he pogut realitzar el meu somni i formar part de la meva sèrie preferida». Així doncs, el brasiler ha fet pública la seva participació a 'La Casa de Papel'.

Participació com a monge

Amb un vídeo en el qual apareix el jugador vestit com un dels atracadors de la sèrie —amb un mono vermell i la mascareta de Dalí—, va compartir amb els seus seguidors que, des d'ahir dimarts a les 18 hores, estan disponibles els capítols en els quals ell hi apareix.

Concretament, es tracten dels capítols 6 i 8 de la tercera temporada, l'última que han estrenat. Neymar hi apareix interpretant a un monge. Netflix va publicar els capítols sense el futbolista brasiler, ja que es trobaven a l'espera que se solucionés el seu cas judicial per violació al Brasil. Com que fa poques setmanes la justícia brasilera va arxivar el cas per mancança de proves, la plataforma ja va autoritzar la seva actualització, per tal que Neymar finalment pogués sortir.

Ja se sabia que Neymar era un gran fan d'aquesta sèrie de Netflix. De fet, fa alguns mesos, en concret el passat novembre, Neymar va publicar a les seves xarxes socials un vídeo on apareixia, junt amb Mbappe, vestits amb l'uniforme dels atracadors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari