Neymar amb auriculars en una foto d'arxiu

Neymar dona positiu en coronavirus en la seva tornada a París d'Eivissa

El brasiler ha passat uns dies amb el seu fill, la seva germana i els seus amics a l'illa balear

Neymar da Silva Santos, el jugador del PSG, ha donat positiu per coronavirus en el test PCR realitzat pels serveis mèdics de l'equip, que es fa per protocol per la prèvia a l'inici de la pretemporada. Així ho ha confirmat L'Équipe que, a més, ha avançat que haurà d'estar confinat. El contagi ha tingut lloc després de gaudir d'uns dies de vacances a Eivissa, on el brasiler ha anat amb els seus amics, coneguts com els 'toys', el seu fill i la seva germana. Paral·lelament, Leandro Paredes i Ángel di María, també del PSG, han donat positiu.

La indignació dels seguidors del club és immensa, com era d'esperar. L'opinió pública parisenca sosté que aquesta conducta és inadmissible, ja que per culpa de la presumpta manca de seguretat que els jugadors haurien pres durant les seves vacances ara hauran d'estar aïllats sense poder jugar. De fet, el partit contra el Lens va haver-se d'ajornar perquè els jugadors poguessin descansar i han fet de tot menys el propi. Durant aquests dies, per afegir-hi més llenya, els futbolistes han fet públiques les seves vacances a les xarxes.

El partit contra el Lens, en cas que tinguin lloc quatre contagis més, s'haurà de tornar a ajornar i està previst que se celebri el 10 de setembre. Aquesta vegada, però, seria per motius de força major.

Malgrat que la lliga francesa ja ha començat, el PSG encara no ha jugat cap partit a causa de les vacances després de la final de la Champions. Com ja s'esmenta anteriorment, el seu primer partit tindrà lloc el pròxim 10 de setembre si tot va com s'espera i no hi ha complicacions, i, segurament, els tres jugadors contagiats podrien disputar l'encontre perfectament.

Més infectats en la competició

Cal dir, però, que no són els primers positius per coronavirus a la lliga francesa. Diversos clubs han informat de contagis a la seva plantilla durant les últimes setmanes, com ara el Lió, el Marsella, el Rennes, el Nantes o el Montpeller. El Marsella, per la seva banda, va ser el més polèmic, ja que, juntament amb el Sant-Étienne, havia de jugar el partit que inaugura la temporada 2020-2021.