Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge d'uns bitllets en un caixer automàtic i dos cercles amb els logos de Banc Sabadell i Banco Santander

Ni Banc Sabadell ni Banc Santander: el banc amb què pots guanyar fins a 3.600 €

Es tracta d'una oferta molt interessant per als estalviadors

Quan tenim uns diners estalviats fem tot el possible per obtenir algun tipus de benefici. En concret, busquem entre les diferents propostes de les entitats financeres per aconseguir una rendibilitat. Però les millors condicions no són al Banc Sabadell ni al Santander.

I és que resulta complicat donar un ús adequat a aquests estalvis que tenim al banc i que no utilitzarem a curt termini. I mantenir-lo al compte corrent tampoc ens reportarà cap mena d'avantatge. Per això, una de les opcions que més convenç la població són els dipòsits a termini fix.

Sobretot perquè es tracta d'una opció molt segura, que no té riscos. A canvi, s'aconsegueix una certa remuneració. Tanmateix, en aquests instants, les entitats no destaquen per oferir interessos alts, però algunes fan tot el possible per convèncer nous clients.

Per això posen ofertes d'allò més interessants sobre la taula, que els faran replantejar molt les coses. Cal aclarir que els bancs també tenen un altre tipus de serveis financers, amb uns rendiments superiors als dels terminis fixos. Però aquí entren en escena altres aspectes.

És el cas, per exemple, del risc que pot comportar aquesta operació. Així és, ja que hi ha la possibilitat de guanyar més diners, però també es planteja l'opció que hi hagi pèrdues. Tot al contrari dels dipòsits a termini fix, que resulten més estables i amb prou feines suposen un perill per a les nostres inversions.

Bitllets i monedes d'Euro
Es pot obtenir una rendibilitat de 3.600 euros | PixaBay

El banc amb el dipòsit a termini fix amb millors condicions

Si vols obtenir una alta remuneració amb els teus estalvis, ho tindràs molt senzill. Pots decantar-te per l'opció que planteja Deutsche Bank. I encara que no es tracti d'una entitat especialment coneguda a Espanya, com Sabadell o Santander, té molta credibilitat.

De fet, ja fa uns quants anys que és al nostre país i destaca per la seva gran solvència a nivell internacional. En cas d'apostar pel producte financer que ofereix la companyia alemanya, els guanys arribarien fins a 3.600 euros en concepte d'interessos.

A simple vista sembla una opció molt atractiva, però abans de decantar-s'hi caldrà revisar en profunditat les condicions. Aquest és un termini a 24 mesos, amb una rendibilitat de l'1,80% TAE.

Però una cosa en què tothom posa una atenció especial és en la data d'ingrés d'aquests beneficis. I és que la liquidació es farà al venciment, per la qual cosa haurem d'esperar almenys un parell d'anys per gaudir d'aquests diners.

Límits d'inversió

Igual que passa amb gairebé totes les entitats, també estableixen unes quantitats mínimes i màximes. Per aquest motiu, el límit d'inversió per sota es redueix a 3.000 euros, mentre que per dalt el sostre puja fins als 100.000 euros.

Muntatge d'una guardiola amb la forma d'un porquet i una mà amb un ventall de bitllets d'euro
És una proposta molt interessant per als que tinguin una certa quantitat estalviada | Getty Images

Amb aquestes dades, si fem una consulta al simulador de dipòsits del Banc d'Espanya, podrem conèixer a quant ascendiran els guanys. Si ingressem els 100.000 euros permesos, amb l'interès corresponent que ens ofereixen, la remuneració a l'instant del venciment arribarà als 3.600 euros. Així ho recull el portal Cronista.com.

És clar que reunir una quantia d'almenys sis dígits no està a l'abast de qualsevol. Però sí que hi ha gent que ha pogut estalviar aquest import o que ha rebut una herència o venut una propietat. Així que, confiar-ho tot a un dipòsit a termini fix no seria tan mala idea.

Òbviament, cal tenir en compte que es prescindiran d'aquests diners durant un període d'un parell d'anys, però la rendibilitat a aconseguir farà que valgui la pena aquest esforç. Sobretot si no hi ha intenció de donar-ne un ús a aquesta quantitat en un termini de temps reduït.