Un home amb mascareta mirant per una finestra

No tot són males notícies: l'onada d'òmicron té data de caducitat

Una persona molt coneguda ha marcat al calendari la fi de la pandèmia del coronavirus

Hi ha moltes teories sobre quan s'acabarà aquest malson, la pandèmia. El coronavirus ha arribat a les nostres vides per a quedar-s'hi, i cal lluitar dia a dia per no tornar a patir-ne les conseqüències. És un estira-i-arronsa constant que esperem que s'acabi com més aviat millor.

Mentrestant, la sisena onada del coronavirus, que té com a protagonista la nova variant, òmicron, ha impactat de ple a Espanya. No obstant això, ens trobem en una pandèmia, així que hi ha molts països afectats, pràcticament la majoria.

Recentment, Bill Gates ha decidit fer un pas endavant i ha parlat sobre el tema. I no ha donat una informació qualsevol, sinó que ha posat data al final de la pandèmia del coronavirus.

Bill Gates somrient
Bill Gates ha posat data de caducitat al coronavirus | GTRES

Pot ser que tingui raó?

Bill Gates, cofundador de la companyia Microsoft, s'ha manifestat a les xarxes socials sobre l'assumpte que més preocupa a tot el món. Mitjançant un fil de Twitter, que per descomptat s'ha fet viral, ha exposat les seves vivències i la seva opinió sobre el coronavirus.

«Just quan semblava que la vida tornaria a la normalitat, sembla que estem entrant a la pitjor part de la pandèmia. Òmicron arribarà a casa de tothom». Així va començar el relat, i va admetre que fins i tot ell creia que la normalitat total era a tocar, però es va equivocar.

En una segona publicació, continuava afirmant que «òmicron s'està propagant més ràpidament que qualsevol virus de la història. Aviat serà a tots els països del món».

Val més prevenir que guarir

El milionari ha assegurat que la clau per a aturar aquesta pandèmia és ajudar-nos els uns als altres. Per això, cal «usar mascaretes, evitar les grans reunions en espais interiors i vacunar-se. Aquests reforços són la millor protecció».

Un home gran rebent la vacuna contra el coronavirus
La vacunació és la clau per a posar fi a la pandèmia | GTRES

I, segons el filantrop, la mesura més eficaç per a posar fi d'una vegada al coronavirus és la vacunació. «Les vacunes estan dissenyades per a evitar que les persones que s'han infectat tinguin complicacions greus o morin, i s'està fent bé la feina», ha dit fent referència al personal sanitari.

Apunteu aquesta data al calendari: la fi de la pandèmia

És més, Bill Gates ha posat data de caducitat a l'onada d'òmicron i, el que és més important, a la pandèmia del coronavirus. Cal destacar que només és una data aproximada i és impossible saber quan serà exactament.

D'aquesta manera, l'empresari nord-americà ha parlat sense embuts i ha assegurat que «l'onada d'òmicron hauria de durar menys de tres mesos».

Així de clar ho ha dit Bill Gates. Si col·laborem i no fem especulacions el coronavirus podria desaparèixer de les nostres vides en un termini màxim d'un any. I la veritat és que, després de tot el que hem aguantat, no sembla gaire temps.

El Nadal serà dur per a tothom

Finalment, el cofundador de Microsoft ha volgut donar un missatge d'esperança i ànim per a tothom. I és que en aquestes dates tan assenyalades mai no va malament pensar en positiu. «Sé que és frustrant tornar a passar les festes de Nadal amb el coronavirus amenaçant-nos, però no serà així per sempre», ha manifestat.

Bill Gates en una roda de premsa
Bill Gates ha donat un missatge d'ànim per al Nadal | Evan Schneider

I ha afegit: «Algun dia la pandèmia s'acabarà, i com més ens cuidem, més aviat arribarà aquest moment».