Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo exterior de Banc Santander

Si tens una nòmina de més de 600 €, tens un regal assegurat del Banc Santander

El Santander premia els clients que els confiïn un ingrés mensual

La darrera aposta dels bancs implica captar clients a través de la domiciliació de nòmines i, a més a més a canvi, ofereixen unes condicions molt avantatjoses. Entre les diferents opcions disponibles hi ha la del Santander, que a més facilita un premi per als ingressos mensuals superiors a 600 euros.

L'entitat que presideix Ana Botín es presenta amb dos comptes molt atractius. La primera és el 'Compte Santander', que porta en vigor des del novembre de l'any passat. Concretament va prendre el testimoni del compte Santander One, conservant els requisits bàsics alhora que aporta un major ventall de possibilitats.

Té una particularitat molt interessant, i és que hi ha la possibilitat de vincular el compte a programes de pagament específics. Uns programes que faciliten uns avantatges addicionals a canvi d'un cost que acostuma a oscil·lar entre els tres i els quatre euros al mes. Entre altres opcions, contemplen millores en l'experiència del client, beneficis de viatges o assistència a l'estranger.

Tot i això, tampoc no es queda enrere un dels productes estrella de l'entitat d'origen càntabra. Es tracta del 'Compte Online', que és un compte pensat per a la domiciliació del sou i que destaca sobretot per la seva senzillesa.

Manca de comissions i condicions, podent ser utilitzada tant com a compte corrent com a plataforma per ingressar la nòmina. Però el que realment crida l'atenció és que ofereixen un premi econòmic per confiar-los aquest ingrés.

Varies persones esperant amb mascareta per entrar al Banc Santander
Per beneficiar-se de l'obsequi només cal fer un ingrés mensual d'almenys 600 euros | Europa Press

Què fer per aconseguir aquest premi en efectiu?

Per això, el Banc Santander proporciona un plus de diners als nous clients que domiciliïn la seva nòmina. Tan sols amb el fet que sigui superior als 600 euros resultarà suficient. I és que des d'aquesta quantia fins als 2.499 euros, el regal se situarà als 150 euros en efectiu.

Tanmateix, a aquest import caldrà restar-los les retencions, per la qual cosa l'usuari cobraria 121,5 euros nets. Per tant, es podrà fer ús d'aquesta quantitat com es vulgui i sense necessitat de donar explicacions. Així mateix, hi ha la possibilitat de millorar les condicions d'aquest obsequi.

Per això només caldrà aportar una nòmina mensual per sobre dels 2.500 euros. Si compleix aquest requisit, el client percebrà fins a 350 euros bruts, que quedarien en 283,50 euros després de restar-li els impostos. En tots dos casos, des de l'entitat financera s'exigirà una permanència de 24 mesos.

Però més enllà del premi econòmic, aquests dos comptes de nòmines compten amb una sèrie d'avantatges que sonen molt interessants. Per exemple, és que no tenen comissions de manteniment i administració, així com les targetes de dèbit i crèdit, per les quals no caldrà afrontar cap pagament extra.

Dos caixers exteriors del Banc Santander
Com més gran sigui l'import de la nòmina, més elevat serà l'obsequi en efectiu | Europa Press

A això se li uneix que les transferències per mitjans electrònics tampoc tindran cap mena de cost per a l'usuari. El tipus d'enllaç que vulgueu tenir el client amb l'entitat farà que es decanti per una opció o una altra. A simple vista resulta més bàsic el 'Compte Online', ja que no presenta cap condició especial més enllà de la domiciliació i la permanència.

Per la seva banda, com indica el portal Economia Digital, les condicions varien amb el 'Compte Santander'. Així és, perquè com a part del compromís es contempla la vinculació de rebuts o efectuar una sèrie d'operacions amb la targeta.

Els bancs estan canviant la manera de relacionar-se amb el client, i per això es veuen obligats a oferir-los unes condicions més rendibles. Tot i això l'última paraula la tindrà sempre l'usuari. En aquest cas, hi haurà la possibilitat d'escollir entre dues ofertes.

Sobre la taula hi ha el 'Compte Online' amb l'obsequi en efectiu o el 'Compte Santander', que incorpora programes addicionals que el fan més versàtil. Tot dependrà de les necessitats de cadascú i del rendiment que esperi aconseguir.