Primer pla d'Elisabet II vestida de blau

Nostradamus ho ha fet un altre cop: La seva predicció sobre Elisabet II i què passarà

Nostradamus ho havia advertit tot en una fosca predicció que ara té sentit

Nostradamus torna a estar d'actualitat. La mort de la reina Elisabet II entrava dins de les previsions anunciades llavors per l'endeví francès. Ara queda per saber si es duran a terme la resta d'auguris.

El darrer dijous es comunicava la mort de la monarca britànica amb 96 anys. Tot i la seva edat, la notícia va impactar milions de persones de tot el món. Ara, el seu successor serà el seu fill Carles, a qui el tron l'espera després de molts anys.

Amb això que ningú comptava era amb una de les publicacions que va fer Nostradamus sobre aquesta monarquia. Cal recordar que aquest popular apotecari va avançar al segle XVI una sèrie d'esdeveniments que ocorrerien més endavant. Entre ells, hi havia la mort d'Elisabet II. Aquest encert torna a ressaltar l'eficàcia d'aquest suposat endeví fins al punt que tothom roman expectant que es materialitzin la resta de prediccions.

Què va predir Nostradamus per al 2022?

Aquest 2022 està sent molt convuls, sobretot si tenim en compte que s'ha desencadenat una guerra. Tampoc no hem d'oblidar que venim de patir una pandèmia mundial. Motius més que suficients que justifiquen la nostra preocupació.

Nostradamus ja va predir que ens enfrontaríem a un any molt complicat, amb força desgràcies. Entre altres coses, va assegurar que hi hauria una sacsejada mundial i esclataria el començament d'una nova guerra mundial. La situació de Rússia amb els països d'occident va convidar a pensar-hi.

Pla general de Nostradamus
Nostradamus torna a encertar les seves prediccions. | CatalunyaDiari

El conflicte de Putin amb Ucraïna encara segueix molt viu i no se sap amb exactitud quan es posarà fi a aquest enfrontament. La resta del món està molt pendent del que facin des de Rússia, sobretot a partir de la tardor. El subministrament de gas pot deixar en una situació delicada molts territoris.

Va parlar de la mort d'una reina: És Elisabet II?

El més curiós de tot és que també va avançar la mort d'una reina. Segons la seva opinió, aquesta pèrdua suposaria una lluita de poder sense precedents. Queda per veure quina situació es desencadenarà ara a Anglaterra amb l'herència de la monarca.

Són molts els milions que estan en joc i els hauran de repartir entre Carles i els seus fills. El temps posarà cadascú al seu lloc, encara que res no convida a pensar que serà una cosa senzilla.

Per a Nostradamus això no era suficient i també es va fer ressò de possibles problemes econòmics. A més, ha assenyalat que la Terra patiria la caiguda d'un meteorit i es veuria sacsejada per terratrèmols.

Elisabet II
Molta gent assegura que la reina de les prediccions de Nostradamus és Elisabet II. | EUROPA PRESS

Nostradamus té un alt percentatge d'encerts

Hi ha gent que podrà creure o no en les suposades paraules de Nostradamus. El que és evident és que presenta un elevat percentatge d'encerts durant els darrers temps. També hi té uns quants errors, encara que aquests són mínims.

El 2019 es va incendiar la catedral de Notre-Dame, a París, fet del qual havia parlat l'endeví. També es va pronunciar sobre els primers viatges comercials a l'espai el 2020. Es van complir els pronòstics i es van fer realitat gràcies a SpaceX.

El seu paper no ha passat desapercebut després que augurarà alguns dels principals esdeveniments a la història del planeta. Va tractar l'ascens de Hitler, les bombes atòmiques de Nagasaki i Hiroshima, però també una cosa que va passar el 2001 i que va canviar el món. Va predir la caiguda de les Torres Bessones de Nova York. Sense cap dubte, hi ha motius per preocupar-se. El futur queda a les seves mans.

▶️ Vídeo del dia