YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El nou director dels Mossos treballarà amb «rigor i escrupolós compliment de la legislació»

Assegura que actuarà amb «serenor, cap fred i seny» tot i les dificultats

Mossos i Pere Ferrer
Mossos i Pere Ferrer | Twitter

Aquest matí de dijous s'ha fet la reunió de presentació del nou director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer i Sastre. Un cop finalitzada, el nou director ha volgut enviar un missatge a tots els agents. Ferrer i Sastre assegura que continuarà treballant per seguir «construint» el cos dels Mossos d’Esquadra amb «seriositat, rigor i escrupolós compliment de la legislació, respectant l’àmbit de decisió operativa i les actuacions que es derivin de les funcions de la policia judicial».

La reunió de presentació ha estat encapçalada pel conseller d’Interior Miquel Buch, amb els comandaments del Cos al Complex Central de Sabadell. El seu nomenament ha estat degut a la substitució d’Andreu Joan Martínez, després que dilluns es fes pública la seva dimissió. 

Serenor i seny

En la carta, Ferrer afirma que el fet d’haver estat membre del departament d’Interior des del 2015, li ha fet «conèixer el cos en els seus diferents àmbits i moments». Per això, manifesta que és un «honor» que el Govern de Catalunya hagi dipositat tanta confiança en ell. Plenament conscient de la delicadesa de les dificultats que estem vivint avui en dia, i assegura que vol afrontar-les amb «serenor, cap fred i seny».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari