Tanquen una xurreria per greus deficiències sanitàries a l'Hospitalet

El local acumulava aliments en mal estat de conservació i presentava falta d'higiene

L'Ajuntament ha tancat cautelarment una xurreria localitzada al barri de la Florida
L'Ajuntament ha tancat cautelarment una xurreria localitzada al barri de la Florida | Twitter (@LHAjuntament)

Les queixes veïnals han comportat l'actuació de la Guàrdia Urbana i el servei municipal de Salut de l'Hospitalet de Llobregat, al Baix Llobregat, i al seu Ajuntament ha decretat el cessament cautelar de l'activitat d'un establiment que disposava de llicència de xurreria al barri de la Florida.

Aquesta xurreria, especialitzada en l'elaboració d'empanades i altres productes característics de la cuina llatinoamericana, presentava greus deficiències sanitàries i diverses irregularitats, entre les quals destaca la presència de treballadors sense contracte laboral.

Aliments en mal estat de conservació

L'establiment no complica amb els requisits d'higiene i a més, acumulava aliments en mal estat de conservació amb productes peribles sense cap mena de refrigeració i gran quantitat de menjar preparat guardat en caixes apilades a terra. A l'interior del local també s'ha detectat una plaga de mosquits. Aquests factors han comportat el cessament cautelar de la seva activitat i la retirada i posterior destrucció de 34 quilos dels productes alimentaris que s'elaborava al local.

També et pot interessar...


Comentaris
Israel
L'Hospitalet de Llobregat no es un municipi del Baix Llobregat.

envia el comentari