L'Ajuntament ha tancat cautelarment una xurreria localitzada al barri de la Florida

Tanquen una xurreria per greus deficiències sanitàries a l'Hospitalet

El local acumulava aliments en mal estat de conservació i presentava falta d'higiene

Les queixes veïnals han comportat l'actuació de la Guàrdia Urbana i el servei municipal de Salut de l'Hospitalet de Llobregat, al Baix Llobregat, i al seu Ajuntament ha decretat el cessament cautelar de l'activitat d'un establiment que disposava de llicència de xurreria  al barri de la Florida.

Aquesta xurreria, especialitzada en l'elaboració d'empanades i altres productes característics de la cuina llatinoamericana, presentava  greus deficiències sanitàries i diverses irregularitats, entre les quals destaca la presència de  treballadors sense contracte laboral.

Aliments en mal estat de conservació

L'establiment no complica amb els requisits d'higiene i a més, acumulava aliments en mal estat de conservació  amb productes peribles sense cap mena de refrigeració i gran quantitat de menjar preparat guardat en caixes apilades a terra. A l'interior del local també s'ha detectat una plaga de mosquits. Aquests factors han comportat el cessament cautelar de la seva activitat i la retirada i posterior destrucció de 34 quilos dels productes alimentaris  que s'elaborava al local.

També et pot interessar...