YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nou doctors catalans entre els 50 millors metges privats d'Espanya

Tots els especialistes de Catalunya exerceixen a la província de Barcelona

Imatge d'un doctor amb carpeta i bolígraf a la mà durant una prova mèdica
Nou metges catalans estan situats entre els 50 millors especialistes privats d'Espanya. | Pixabay

Nou dels 50 millors metges privats d'Espanya són catalans. Així ho revela el llistat de la 7a edició dels Top Doctors Awards, que atorga la plataforma mèdica del mateix nom. Aquests premis reconeixen la tasca dels especialistes durant el darrer any, valorats pel mateix col·lectiu mèdic i especialistes de cada àrea. Els nou metges reconeguts amb els guardons són tots de la província de Barcelona.

Segons Top Doctors, els metges catalans més destacats de l'any 2020 són Francisco Soldado (Traumatologia Infantil); Gemma Pidemunt Moli (Traumatologia); Joan Birbe Foraster (Cirurgia Oral i Maxil·lofacial); Laureano Molins López-Rodo (Cirurgia Toràcica); Josep Morera Prat (Pneumologia); Susana Puig (Dermatologia);  Josep Brugada Terradellas (Cardiologia); Antonio López Pousa (Oncologia Mèdica); i Jaume Català Mora (Oftalmologia Infantil).

Top Doctors ha explicat que els 75.000 especialistes que formen part de la plataforma s'han sotmès a un control d'auditoria externa. Alberto Porciani, CEO de la plataforma, ha explicat que «aquesta és la setena edició dels premis i per a nosaltres és un orgull atorgar-los, sobretot en aquest any, en el qual ens sembla especialment important reconèixer la labor dels experts, pel seu esforç i dedicació en un dels anys més difícils per al sistema sanitari a Espanya».

Madrid, la província amb més especialistes al rànquing

En l'edició de 2020 dels Top Doctors Awards, Madrid, amb deu, és la província amb més especialistes en el rànquing, seguida de Barcelona amb nou i València amb quatre. Sevilla, Màlaga i Alacant, amb tres, i Saragossa, Las Palmas de Gran Canària, Múrcia i Tenerife, amb dos, completen la classificació. Entre els 50 millors especialistes d'Espanya d'enguany hi ha 36 homes i 14 dones, una quanitat superior a l'edició de 2019.

Enguany, els Top Doctors Awards han rebut unes 5.000 recomanacions de professionals, fetes pels mateixos especialistes, tenint en compte alhora les valoracions dels pacients.


Comentaris

envia el comentari