Shakira

El nou gest de Shakira amb Catalunya

Les dues estrelles estan unides per Catalunya

En aquest final de setmana tenim festa per partida doble. Per una banda, perquè demà podrem gaudir, sense cap mena de restricció respecte a la pandèmia de la covid-19, d'una de les festes més emblemàtiques de Catalunya: Sant Jordi.

Per altra banda, estem d'enhorabona perquè avui la parella del jugador blaugrana Gerard Piqué, Shakira, estrena senzill en col·laboració amb Raw Alejandro, l'actual nuvi de Rosalía amb qui s'ha comprat un palauet modernista a Manresa.

A més, sembla que Shakira se sent molt a gust a casa nostra, ja que se la va poder veure gaudint de les vacances de Setmana Santa fent surf en una platja del Baix Llobregat, mentre el seu marit jugava al Camp Nou contra el Frankfurt.

El videoclip s'ha gravat a Barcelona

Shakira publica aquest divendres un nou senzill anomenat 'Te felicito' gravat en col·laboració amb el cantant porto-riqueny Raw Alejandro. 

La de Barranquilla va anunciar la notícia, tot just fa una setmana, a través de les seves xarxes socials, on apareix una fotografia dels dos protagonistes.

«Feliç d'anunciar-vos el llançament del meu nou senzill 'Te felicito' amb Raw Alejandro».

És la primera col·laboració que unirà als dos cantants, encara que, d'alguna manera, ja estaven units per Catalunya a causa de les seves respectives parelles que, com tot sabem, són catalanes.

Els dos tenen residència a Catalunya

Les dues estrelles de la música llatina amb residència a Catalunya canten plegats en una cançó funk que flirteja en algun passatge amb el reggaeton i que arriba acompanyada d'un videoclip dirigit pel fotògraf i dissenyador català Jaume de Laiguana. 

No és la primera vegada que la del 'Waka Waka' treballa amb el dissenyador gràfic, director artístic, productor musical i fotògraf català. 

A banda d'haver dirigit diversos vídeos musicals de la cantant, Laiguana, també va ser director artístic de la gira mundial de Shakira 2006-2007.

Al vídeo hi apareix Shakira creant en un taller el seu home ideal, que resulta ser Raw Alejandro, i en acabar els dos ballen en una robòtica coreografia. 

La colombiana felicita irònicament el seu amant, al qual culpa de ser un fals «de dues cares» que ven «filosofia barata» i que, en el fons, no l'estima com ella voldria.