A partir d’avui ja és posible provar el nou CAMRY a Autoforum

El nou 'Toyota Camry Hybrid' ja circula per Tarragona de la mà d'Autoforum

Ja està disponible un dels models més icònics de Toyota, reforçat per la tecnologia híbrida - elèctrica

Fa gairebé 40 anys, els dissenyadors de Toyota de ben segur que no s'imaginaven que la creació d'un cotxe pogués tenir una trajectòria amb un èxit tan aclaparador, i evolucionar en el temps com ha fet  el Toyota Camry, després de vuit generacions. La berlina més venuda arreu del món, arriba renovada per primer cop a Europa, Espanya i també a Tarragona,  el nou Toyota Camry. Un cotxe híbrid d'imatge elegant i distingida, que ha conquistat a clients de tot el món, amb més de 19 milions d'unitats venudes en més de 100 països.

La filosofia del nou Toyota Camry persegueix l'utilitat, l'eficiència i tot a un preu ajustat.  En definitiva, un bon vehicle que no et porti problemes i maldecaps.

  

L'èxit que persegueix  Toyota Camry, des del seu origen,  es basaen dos pilars fonamentals: el rendiment  —dinàmica de conducció, motorització, estructura,etc.—  i la intel·ligència  —tecnologia avançada, confort i seguretat—. Això ha permès oferir uns nivells de qualitat, durabilitat, silenci i confort de marxes, líder en el segment.

  

Amb la seva reputació de fiabilitat i eficiència de combustible,  el Camry ha guanyat a molts compradors des de la seva creació, l'any 1983. Ara, reconvertit en híbrid, estrena la seva versió més sostenible. Aquest nou llançament amplia l'extensa oferta de models híbrids elèctrics autorecarregables de la marca japonesa a Espanya.

  

A partir d'avui ja és possible provar el nou CAMRY. Podràs fer-ho de la mà d'Autoforum Tarragona, concessionari oficial de Toyota,  al carrer Carabia, 5 de l'urbanització de l'Albada, Tarragona. També pots demanar informació a les seus que Autoforum té a Reus, Tortosa, El Vendrell i Valls.

x
Toyota és una firma de referència mundial.| Cedida

 

Els híbrids, una tendència actual?

Toyota va ser una marca visionària. Ja  l'any 1997, va apostar per la tecnologia híbrida, amb la comercialització del primer vehicle híbrid de fabricació en sèrie de tot el món: el Toyota Prius.  El vehicle va cridar l'atenció de mig món i va aconseguir nombrosos premis internacionals. Un dels primers propietaris va ser Leonardo di Caprio,  qui des de llavors sempre ha defensat i recomanat Prius, com a prova del seu compromís amb el medi ambient. Aquest llançament va revolucionar el sector de l'automoció i va convertir a Toyota en una firma de referència mundial.

Des de llavors el compromís s'ha enfortit, la tecnologia ha millorat i les vendes han confirmat l'aposta de la marca. Avui, Toyota és la firma amb més models híbrids de tot el sector (turismes, totterrenys, compactes, suv's..).

Són vehicles que combinen motor elèctric amb motor de gasolina.  Ambdós es posen en funcionament, combinats o de manera individual, en funció del recorregut i potència de conducció de cada moments, donant el resultat que sigui més eficient. A més, amb Toyota, pots  gaudir d'un eficient motor de combustió, i dels avantatges d'un motor elèctric sabent que no cal endollar-los mai.

  

Les bateries del motor elèctric Toyota son autorecarregables.
Les bateries del motor elèctric Toyota son autorecarregables. | Cedida
 

Les bateries del motor elèctric Toyota són autorecarregables. No cal connectar-les a una font d'energia externa, ja que es recarreguen durant la pròpia conducció, aprofitant energia que en altres cotxes es perd, com ara durant la frenada. Per tant, ja pots oblidar-te de fer una instal·lació elèctrica al pàrquing de casa o de buscar punts de subministrament elèctric, la solució és una bateria recarregable.

Saps tot el que pots arribar a estalviar conduint un cotxe híbrid?

Una dels motius per triar un cotxe híbrid és l'estalvi energètic. Aquest estalvi es fa palès en diversos moments de la posada en marxa i conducció del vehicle:

1. Arrencant: ja que el cotxe només fa servir el motor elèctric, amb la qual cosa, a diferència de tots els cotxes no híbrids, el consum és 0 i l'estalvi és del 100%.

  

2. Accelerant:  el  motor elèctric ajuda a l'embranzida al motor gasolina,  així que aquest fa menys esforç (mentre que la potència que es necessita i es té és la mateixa) per tant, consumeix menys.

  

3. Velocitat de creuer: si la velocitat de creuer és baixa, com per exemple a la ciutat, només es farà servir el motor elèctric: consum ZERO. Per carretera, el motor de gasolina guanya pes i resulta més eficient a velocitats per sobre dels 100 km/h. Comptarà, això sí, amb l'ajuda del motor elèctric quan el necessiti, com en lleugeres pendents, d'aquí l'eficiència del motor gasolina i l'estalvi.

4. Frenant i deixant anar el peu de l'accelerador: tant quan frenem (fre regeneratiu), com quan deixem d'accelerar, el sistema híbrid s'encarrega de recarregar la bateria.

  

Toyota estarà a ExproReus, la fira multisectorial de referència, del 10 al 13 d’octubre
Toyota estarà a ExproReus, la fira multisectorial de referència, del 10 al 13 d’octubre | Cedida

 

Pròximes ocasions per descobrir, en directe, tots els detalls d'un Toyota

Si t'has quedat amb ganes de saber més detalls, ara és l'època ideal per informar-te, descobrir i provar els vehicles,  només t'hauràs d'apropar a un dels punts més propers ja sigui als concessionaris de Tarragona, Reus, el Vendrell, Tortosa o Valls. O bé  a les Fires d'exposició on Toyota tindrà presència, així que no tens excusa per no descobrir els cotxes híbrids de Toyota Autoforum

— ExproReus,  la fira multisectorial de referència, del 10 al 13 d'octubre

— Fira de Santa Teresa al Vendrell,  coincidint amb les Festes de la localitat, del 10 al 13 d'octubre.

— Fira Mora la Nova del 24 al 27 d'octubre.