ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Nova pista: El crim que va acabar amb la vida de Dani, de 'Mujeres y Hombres'

L'exconcursant va morir aquest cap de setmana

Imatge de Dani Menjíbar, ex concursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Dani Menjíbar va rebre dues punyalades que van posar fi la seva vida | Instagram

Dani Menjíbar, exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', va morir a la matinada de divendres passat a dissabte després de rebre una pallissa. Els fets van tenir lloc al Centre Comercial les Américas, situat a la localitat valenciana de Torrent, on s'ubiquen diversos locals nocturns i on va començar una baralla que va posar fi a la vida del jove de tan sols 32 anys.

Tot va començar amb una discussió dins d'un dels locals de copes. En veure la situació, l'amo de el local va decidir expulsar a tots els implicats fora de l'establiment per evitar tenir problemes a causa de que la distància de seguretat amb la resta de clients podria suposar un risc, tal com assenyalen des de 'La Vanguardia'.

Ja de matinada, el que va ser pretendent d'un dels programes estrella de Telecinco va sortir a la terrassa del local on l'esperaven els joves amb els quals havia discutit dins. La baralla va tornar a tenir lloc i Dani Menjíbar va decidir escapar corrents sent atrapat a uns 100 metres, moment en què va rebre dues punyalades mortals.

 

Quatre detinguts pels fets

Quatre joves han estat detinguts per la Policia com a presumptes autors del crim. Dos d'ells majors d'edat que ingressaran a la presó, i dos germans de 16 anys que passaran a un centre d'internament en règim tancat. De moment cap dels implicats a confessat el crim, de manera que la policia continua amb la investigació per poder esclarir els fets i esbrinar qui va ser l'autor material.

Els joves s'han acollit al seu dret a no declarar i encara es desconeix el motiu pel qual va donar començar la discussió que va posar fi a la vida de Dani Menjíbar. El jove va participar com a pretendent del programa l'any 2010 quan encara s'emetia a Telecinco i actualment vivia allunyat del focus mediàtic en la seva faceta com a emprenedor.


Comentaris

envia el comentari