Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels efectes del fort terratrèmol a Turquia el 30 d'octubre del 2020

Els nefastos auguris de la 'Nostradamus dels Balcans' per a l'any 2021

La mèdium ha vaticinat diversos desastres per a aquest any
Imatge dels efectes del fort terratrèmol a Turquia el 30 d'octubre del 2020
Els nefastos auguris de la 'Nostradamus dels Balcans' per a l'any 2021| EFE

L'any passat va complir-se les expectatives com un dels pitjors fins de la història, algunes persones tenien posades les esperances en què aquest 2021 comencés d'una manera diferent, però no sembla que de moment hagi de ser així. De moment hi ha hagut revoltes, terratrèmols, explosions i altres catàstrofes en els primers trenta dies de l'any, i per continuar amb la predicció el futuròleg Matityahu Glazerson va revelar al món que la fi del món arribarà a la terra aquest any.

La seguidora de Nostradamus va revelar al món el 'codi secret' amagat en la Torà jueva que profetitza el final de tot el que es coneix fins al dia d'avui com a vida a la terra. Pel que si 2021 va ser dolent, només cal agafar-se per aquest nou curs. No són pocs els amants de l'esotèric que s'apunten a declarar una llista de catàstrofes per a la terra, però una de les que més fama té en l'òrbita global és Baba Vanga, o la 'Nostradamus dels Balcans'.

Als seus poders se li atribueixen l'anticipació a la Segona Guerra Mundial, la tragèdia de Txernòbil, l'atac a les Torres Bessones o la fi de l'URSS. La visionària va deixar algunes profecies per a aquest any, i la majoria d'elles no són molt positives.

Desastres naturals i una nova pandèmia

No es tracta d'una de les prediccions llançada per la mediàtica Greta Thunberg, però tant les conseqüències del canvi climàtic com els terratrèmols no seran els únics elements que sacsejaran la Terra. La mèdium va dictaminar que tindran lloc devastadors terratrèmols i inundacions, que tindran com a conseqüència la destrucció de la vida tal com la coneixem, aniquilant a la majoria de la població mundial.

Una altra de les lectures està vinculada amb el Coronavirus, perquè en paraules de la futuròloga «fins i tot els que escapin dels desastres naturals moriran d'una malaltia horrible». No se sap si es referia amb certesa a la Covid, però en aquest cas podria estar relacionada amb les paraules de Bill Gates, que també s'ha referit a la possibilitat de nous patògens assolant la humanitat.

La fi dels Estats Units. Sí, i això que la Casa Blanca respira una mica més tranquil·la en les últimes dates. Biden ha agafat les regnes del govern nord-americà enmig d'una profunda crisi econòmica i social que pateix el país. «La gran nació sobre l'oceà, que està habitada per persones de diferents tribus, serà destruïda. Estarà dividit i inundat en la seva major part», confirma la pitonissa. També apunta per a ells una gran onada de catàstrofes vinculades als desastres naturals.

La Xina s'alça i la crisi econòmica assola la majoria mundial

Un altre dels aspectes que ha apuntat Baba Vanga es refereixen directament al vell continent, Europa. Assenyala que hi haurà una gran crisi econòmica, de moment no es troba molt allunyada de la realitat, ja que tot i que ha estat causada pel Coronavirus, la realitat és que la totalitat dels països europeus viuen una etapa d'austeritat monetària.

On sí que sembla que ha encertat és en el pla polític, i apunta un dels països amb un creixement més dominant en les últimes dates. Xina es convertirà en una superpotència a escala mundial i començarà a proliferar en els ideals culturals d'occident, potser no directament, però si no ho aconsegueix al país asiàtic, ho farà algun dels que l'envolten.

També ha apuntat a països com a Rússia que patiran algun succés traumàtic per a la seva població, com l'intent d'assassinat del seu president Vladímir Putin. Malgrat tots aquests auguris, la futuròloga no va determinar que el món s'acabaria, sinó que per la fi de la raça humana encara quedarien diversos mil·lennis.