Imatge de l'interior d'una botiga Lego

La nova botiga Lego del Passeig de Gràcia de Barcelona ja té data d'obertura

L'establiment, de 800 metres quadrats, obrirà portes el pròxim 29 d'octubre

Ja hi ha data per a l'obertura de la nova botiga Lego del Passeig de Gràcia de Barcelona. Segons ha anunciat la multinacional de joguines en un comunicat, l'establiment de la capital catalana obrirà portes el pròxim 29 d'octubre en un local d'uns 800 metres quadrats. En aquest sentit, el Grup Lego ha explicat que aquesta obertura confirma «una ferma aposta pel mercat espanyol».

En aquest sentit, la companyia ha explicat que la nova botiga de la capital de Catalunya oferirà una experiència immersiva, única i personalitzada amb la cultura de la ciutat. Així, l'establiment comptarà amb una rèplica de la Sagrada Família —construïda amb més de 200.000 maons de Lego—, a més de rèpliques a mida real d'altres elements simbòlics de la ciutat.

Un nou concepte de botiga Lego

El Grup Lego ha assenyalat en el seu comunicat que el de Barcelona serà el primer local de l'empresa a Europa que s'ha dissenyat sota el concepte de 'retailtainment'. En aquest sentit, han assegurat que això permetrà oferir als clients «dinàmiques immersives físiques i digitals al consumidor amb una gran exclusivitat».

La nova botiga comptarà amb una fàbrica de minifigures, que permetrà als clients dissenyar la seva pròpia figura Lego i veure-la impresa; un 'mosaic maker' per a realitzar retrats-mosaic i tenir les instruccions i els maons per a muntar-ho.

Així mateix, també s'oferirà als clients la possibilitat de demanar els elements exactes necessaris per a una construcció concreta.

Disney tanca aquest dissabte la seva botiga del Portal de l'Àngel

L'anunci de l'obertura de Lego al Passeig de Gràcia coincideix gairebé amb el tancament de la botiga Disney del Portal de l'Àngel. L'establiment de la companyia nord-americana a la ciutat comtal, el més gran que té a Espanya amb més de 500 metres quadrats, abaixarà la persiana aquest dissabte de manera definitiva.

En aquest sentit, el tancament respon a la nova política de Disney i que també ha suposat dir adeu a la gran majoria de botigues que la companyia té a l'Estat. El passat mes de març, l'empresa d'entreteniment ja va anunciar que tancaria el 20% dels seus establiments físics arreu del món per centrar-se en el negoci en línia.