Nova clàusula «anti-Piqué» als contractes del Barça

El club hauria inclòs algunes clàusules innovadores per evitar que es repeteixin situacions que no han agradat a l'executiu

El FC Barcelona estaria incloent noves clàusules «anti-Piqué» als contractes per als nous jugadors. Segons informa el mitjà 'ABC', l'entitat de Barcelona hi hauria inclòs algunes clàusules innovadores per evitar que en els últims fitxatges es repeteixin situacions que no han agradat la directiva blaugranes. Situacions que en la majoria de casos han estat protagonitzades per Gerard Piqué.

La passada temporada es va començar aplicar un punt als contractes en els quals es requeria que qualsevol jugador tingués el requisit de dedicar-se exclusivament al futbol. Així doncs, els nous fitxatges no podrien compatibilitzar la seva vida com a futbolista amb altres activitats professionals, excepte amb autorització expressa del club. El cas de Gerard Piqué, qui té nombrosos negocis als quals hi dedica una gran quantitat de temps, podria haver influït en aquesta decisió.

I és que el futbolista té una vida empresarial molt variada, compaginant negocis vinculats a la restauració, comunicació, hostaleria, moda, jocs o begudes isotòniques, un exemple que el club podria voler evitar en futures ocasions. 

Adaptats a les noves tecnologies

No obstant això, els contractes també s'han hagut d'adaptar a les noves tecnologies i a l'ús que en fa cada jugador. De fet, el que pretendria el Barça és controlar, des de l'aparició pública per salvaguardar la imatge del club. Alguns dels exemples en els quals es basen els advocats que redacten els acords entre el club i els fitxatges són seqüències com la publicació de Piqué i Neymar pocs dies abans que el brasiler marxés al PSG assegurant que es quedava, o la publicació del documental sobre Griezmann en el que el francès donava carabasses al club barceloní. 

El mateix mitjà apunta que el FB Barcelona prohibeix als jugadors utilitzar les xarxes socials mentre estiguin sota la seva disciplina, especialment durant partits, entrenaments i concentracions. A més a més, se'ls insta a ometre certs comentaris, tant a les xarxes com en entrevistes en els mitjans de comunicació. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari