La nova competició que podria jugar el Barça: L'European Premier League

Estaria formada per 18 equips

L'escut del Barça a la sortida del túnel de vestidors del Camp Nou
El Barça és un dels clubs que podria participar en aquesta nova lliga europea   | Europa Press

Des de fa diversos anys sempre ha sobrevolat sobre el món del futbol la idea de fer una nova lliga europea entre els equips més potents de les lligues del continent. Una superlliga europea que permetria que tots aquests clubs es poguessin veure les cares en una mateixa temporada. En el cas d'Espanya, aquest torneig podria comptar amb la presència del FC Barcelona, el Reial Madrid o l'Atlètic de Madrid per exemple. Doncs bé, segons ha avançat Sky Sports el projecte podria estar més a prop que mai. El Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea i Tottenham estan intentant impulsar i trobar col·laboradors per crear un projecte anomenat 'European Premier League'.

Tal com indica el citat mitjà, més d'una dotzena d'equips d'Anglaterra, Espanya, Itàlia, Alemanya i França es troben en conversacions per fundar aquesta competició. A hores d'ara, les informacions apunten que la posada en marxa d'aquesta competició tindria lloc a partir del 2022 i que gaudiria del vistiplau de la FIFA per jugar els partits durant la temporada.

La competició estaria formada per 18 equips dels països citats anteriorment en una lliga en un format d'anada i tornada. En el cas del Barça, aquest hipotètic torneig permetria veure al Camp Nou, en una mateixa temporada, equips com el Manchester City, l'Arsenal, el Paris Saint Germain, la Juventus, l'Inter de Milà o el Bayern de Munich entre d'altres.

La lliga comptaria amb el suport econòmic de JP Morgan

Segons Sky Sports, el banc d'inversions JP Morgan estaria disposat a posar fins a 4.600 milions de lliures per finançar el projecte d'aquesta competició europea per tal de poder posar-la en funcionament com més aviat millor. Actualment, no hi ha res firmat i s'espera que en els pròxims mesos es vagi definint el projecte. La superlliga europea es troba cada vegada més a prop.


Comentaris

envia el comentari