El jugador argentí Leo Messi amb la camiseta del F.C. Barcelona

Continua el serial Messi: el FC Barcelona fa una última oferta

'La Porteria' de Betevé ha informat d'una nova proposta feta per Ferran Reverter, CEO del club

El serial Leo Messi i FC Barcelona semblava acabar-se amb l'acomiadament entre llàgrimes aquest diumenge. Un final trist per a tota l'afició del Barça i més després de les declaracions de l'argentí de voler-se quedar al club, però «no se pudo dar».

La vida, però, dona moltes voltes. Quan a París ja estan esperant-lo a l'aeroport, el programa 'La Porteria' de Betevé ha fet esclatar pels aires les últimes hores amb un últim intent del FC Barcelona perquè Messi continuï al club. 

Ningú ho esperava, i menys després de les imatges de la freda salutació entre l'argentí i els màxims responsables del Barça, Joan Laporta i Rafa Yuste. Aquesta darrera proposta, a la desesperada, la dirigeix el CEO del club, Ferran Reverter. 

Segons el citat mitjà, el Barça li ha fet una última proposta a Leo Messi. De matinada, les dues parts estarien negociant una oferta després de l'emotiu comiat des de l'Auditori 1899. Una opció que no estaria del tot tancada, sabent que el crac de Rosario es vol quedar, però quan ja tothom el veia vestint la samarreta del PSG.

Una última oferta, però...massa tard?

Des de l'anunci oficial del FC Barcelona explicant l'adeu de Messi i el seu posterior acomiadament, tothom el situava al Parc dels Prínceps. Els problemes econòmics del club forçaven la maquinària i impossibilitaven la seva renovació. La massa salarial del club, molt alta encara sense Messi, continua sent un problema.

Les últimes hores, però, alguna cosa haurà canviat perquè el CEO del club es llenci a la piscina i faci un últim intent per l'argentí. Tot després de muntar el circ del seu adeu i amb París mobilitzat per la seva arribada, mentre encara està a la seva casa de Barcelona.

Tot i l'última oferta per Messi, el mitjà argentí 'Olé', que confirmava la versió de 'La Porteria', en donava una volta més. Expliquen que l'oferta és informal i no oficial i, asseguren, que no tirarà endavant perquè no hi ha desig de donar marxa enrere de tots els esdeveniments.

La partida de cartes continua a la casa de Messi. I ara s'hi ha incorporat, de nou, el FC Barcelona, quan només hi jugaven l'argentí i el PSG per signar un contracte que el porti fins a París. Un nou episodi, inesperat, del serial.