Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una persona utilitzant WhatsApp en un mòbil, i dues imatges més, una d'un logo de l'aplicació i una altra dins dels ajustaments d''aparença' de WhatsApp

La nova opció que permet personalitzar WhatsApp més que mai el 2024

L'aplicació de missatgeria instantània estrena l´any amb noves funcionalitats de personalització. Canvia l'aparença!

WhatsApp ha esdevingut l'aplicació de missatgeria instantània més utilitzada per milions de persones. Després d'haver estat estàtica durant un temps, aquest 2024 l'estrenarà amb diverses millores a la plataforma.

Fa només uns dies, anunciaven que els usuaris aviat tindran l'oportunitat de personalitzar la interfície de l'aplicació. Per això, hi haurà diverses opcions de color per modificar els tons d'alguns elements dins de la plataforma.

Aquesta és la nova actualització de WhatsApp que sorprèn

Des de WhatsApp sempre han estat pensant en quins canvis dur a terme a la seva interfície. Ara, és possible fer-ho després d'una nova actualització, que encara no està disponible per a tots els usuaris de l'app.

En l'actualitat, la interfície torna a jugar amb els tons blaus i verds i afegeix una nova funció a l'última versió beta per a iOS que permetrà personalitzar l'aplicació al màxim. Els usuaris ja estan encantats amb aquesta opció.

Es podrà triar entre 5 colors diferents

WhatsApp està desenvolupant una nova secció dins de la configuració per poder canviar el color principal de l'app en les actualitzacions futures. D'aquesta manera, els usuaris tindran l'oportunitat d'escollir entre 5 tons diferents.

Això afectarà diferents elements, com els globus dels missatges no llegits, als xats i a la barra inferior. L'objectiu principal d'això és aportar una personalització més gran perquè tots triïn el color que més els agradi.

Tot i que, en la versió beta, de moment hi ha cinc colors, el més probable és que es vagin afegint més en pròximes versions. També pot ser que tots s'incloguin en la versió final que es llenci al conjunt dels usuaris.

Com pots accedir a aquesta nova funció

Actualment, només es pot accedir a aquest nou ajustament dins del cercador escrivint “Apariencia”. Quan es cerca i selecciona aquesta opció, apareixeran els cinc nous colors: verd, blau, negre, morat i rosa. Després, feu clic a l'escollit perquè el to de l'app es modifiqui a l'instant.

L'opció encara està en fase beta, per la qual cosa encara hi ha lloc per a millores. Per exemple, s'espera que s'hi puguin afegir nous tons o que s'hi incloguin més elements que puguin canviar de color.